• 瀏覽: 5,180
  • 回覆: 69
+2
依家先知咁多人鐘意跳舞

睇樣就知係藍屍廢老。奶得共多真係冇腦嘅,入院順便攞埋佢地個腦去掉啦!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-22 07:54 PM 發表
跳老舞搞到咁撚大鑊
他們一定犯(限聚),為什么不捉(告)他們?

叫鴨群組好大劑

如無意外~三湘大廈系三湘集團既~得啦~習大會叫人揾黨委出黎~

特9英你個仆街搞事搞到真系onL99!!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-22 18:30 發表
衞生署衞生防護中心傳染病處主任張竹君公布,本港今日新增68宗確診個案,當中34人經由檢測中心發現。患者包括31男37女,年齡介乎17至81歲...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201122/share_2020112216570140503.jpeg

跳老母跳到咁多人中美國肺炎! 9X9跳舞果時面貼面又唔戴罩! 或 ...
網傳影片揭美孚君好宴會廳,本月曾辦生日會 多人除口罩熱舞。

https://hd.stheadline.com/news/r ... 好宴會廳本月曾辦生日會-多人除口罩熱舞

引用:
原帖由 500315480 於 2020-11-22 11:55 PM 發表
慢性節之後
年青冇病症
帶毒周圍跳
一定係年青鴨鴨傳俾大媽

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-11-23 12:59 AM 發表
依家先知咁多人鐘意跳舞
係跳老舞

都婆婆級別 就安份守己啦,都唔化 累己累人

上次慶回歸群組大爆發就應該吸收經驗,今次又比攬炒派攞黎做話柄
當然,疫情下搞台慶一大班人唔戴口罩都係靠害

今次唔關7.1 遊行,初選事
D廢老聚集播毒
所以唔見曬D藍絲出黎鞭屍
🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-11-22 07:54 PM 發表
跳老舞搞到咁撚大鑊
九成是黃C,佢地最興跳舞

引用:
原帖由 時間時間和時間 於 2020-11-23 01:11 AM 發表
睇樣就知係藍屍廢老。奶得共多真係冇腦嘅,入院順便攞埋佢地個腦去掉啦!
睇樣似是無腦自私黃絲多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]