• 瀏覽: 3,503
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
被寫信報平安?李宇軒撰信稱已反省、籲家人「收手」

共黨一向作風

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 07:27 PM 發表

當然不信, 香港人眼睛是雪亮的
但係竟然冇一個香港願意親自上深圳營救喔
200萬人去晒邊?

屌,鬼咩,班垃圾手足又救唔到人,班曱甴又唔敢殺上去救人
宜家除左人地講你信之外仲有咩可以做到
等睇認罪片啦曱甴

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-11-22 06:09 PM 發表
12 港人被扣留在中國境內至今已第 92 日,部分家屬近日收到被關押港人撰寫的親筆信,包括在港被控違反港區國安法、「香港故事」成員李宇軒。由李宇軒的妹妹開設的 FB 專頁「Andy is Missing」今日發文指,李宇軒消失三個月後收到其信件,「終於看見他還活著的證據」,但信中內容叫妹妹「收手」、說自己已有反省等內容「明顯違反他的意願」,李宇軒面對的處境十分使人不安(unsettling)。
...
又叫外國干擾中國?即係勾結外國勢力,大家有冇佢條片,我報國安。

全家都有病。快揾蔡堅。

事實又唔信,有證據又話假。
但,自己就9up,空口白話,點叫人信呀?阿妹。

引用:
原帖由 13碎克記 於 2020-11-22 07:59 PM 發表

G持 二百萬人衝擊鹽田
更正,係200隻曱甴衝擊至岩~~

似乎個妹想繼承佢阿哥意志,送中

既然家人不相信的話... 就搵多D人去遊行示威要求歐美制裁吧... 睇下12隻戇膠瞞逃會否過得更開心快樂啊...

家人唔收手,李宇軒咪坐多幾年羅

支持亞妹繼續攪事,攪死亞哥為止

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-11-22 06:25 PM 發表
信佢會反省,真係豬乸會上樹,佢屋企人第一個唔信先啦,屌
唔信佢會反省咁咪可以慢慢坐慢慢反省?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 07:38 PM 發表
被寫信報平安?李宇軒撰信稱已反省、籲家人「收手」

共黨一向作風
豬奴一向作風
甩身話啫,李卓人都寫過悔過書啦。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]