• 瀏覽: 4,010
  • 回覆: 11
+5
香港末落成為事實。
黃絲快滾回大陰蒂國去吧。

美國顧問公司科爾尼(A.T. Kearney)近日發布《2020全球城市指數報告》,包括「全球城市綜合排名」和「全球城市潛力排名」。今年是紐約連續第4年保

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/552 ... utm_medium=referral

安德鲁·杰克逊将军后来当上了美国总统,他在第二次英美战争期间就宣布:“有必要灭绝全体印第安人部落”。南北战争的英雄谢尔曼将军说:“我见过唯一的印第安好人,就是死人”。
引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 05:03 PM 發表
所以不必仆尼香港呃綜援, 霸公屋
香港綜援同公屋做咩要益班攬炒契弟?班黃絲戰鐘連養自己都無能為力,送去堆填區就啱。

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-11-22 05:29 PM 發表
估計廿年後,連杭州都前過香港
咁就好正常同合合理。廣州係唐朝就係國際大都會同海運中心。

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-11-22 05:31 PM 發表
一切眾生皆空
背錯書。再黎過。。。

引用:
原帖由 waiwaiwaila 於 2020-11-22 07:13 PM 發表
多謝林鄭同班垃圾高官攬炒
攬炒係香港泛民心追求。。。所以我都成日同上帝講比香港仆街。

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-11-22 07:43 PM 發表

一早己走而你只剩下的只有人
即係逃亡份子。。。。一有新冠就逃回中國人地方。

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-11-22 08:47 PM 發表

你應該返大陸享受一下
你係咪好似何粉絲同英美留學個班仆街咁。。。祖家有事就帶毒投港?

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-11-22 08:47 PM 發表

你應該返大陸享受一下
中國大陸好安全。黃狗去英國半個月比白毛豬打三次。

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-11-22 08:49 PM 發表

你出口傷人影衰共產政權
黃絲有師兄話佢地係畜生。。

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-22 08:49 PM 發表
大陸是個好地方
當然比中大陰蒂國好啦。。。。至少把人民人命當命。大陰蒂國開始時諗住叫老人家去死,減少福利支出

引用:
原帖由 liuche01 於 2020-11-22 09:59 PM 發表

咪9吹,呢個排名係鬼佬搞,說服到先講啦

大陸自己可以搞翻個,今年香港排尾都得
鬼佬早就講左香港連上海都不如啦。

引用:
原帖由 little-fish 於 2020-11-23 07:34 AM 發表

每年的數、化、物理國際奧比賽,中國都係冠軍熱門,而另一熱門美國的隊中成員,都是由中國人作為核心
數理化人材係天生,後天唔會教出天材。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]