• 瀏覽: 2,214
  • 回覆: 18
+2
不是說三點定位已經尋獲位置? 怎么又1000米深尚未尋獲?
今天彎新聞提都不提?

附件

002731fahqfnjajnam7jaq.jpg(50.1 KB)

002729loacrcm6c868s6yc.jpg(54.03 KB)

台灣落後就是落後,很多年前,為了避免戰機墜海后無法快速定位出事位置而耽擱救援,大都會在戰機上安裝墜海那一刻就會自動發送所在坐標信息給指揮中心的設備(類似安全氣囊,劇烈碰撞就自動觸發,坐標信息通過衛星中轉傳回去),台灣連這么簡單的玩意兒都沒,果真是古董博物館。

同樣今年年中美軍f15在英國外海墜海,幾個小時就找到飛行員遺體和飛機殘骸了。

究竟戰機係墮海 定係飛咗去大陸 佢哋都唔知 根本就斷估

定係飛咗去大陸

所以話, 呆軍重停留在五十年前, 沒有進步!

台灣又話佢的F16V的雷達好勁0既, 連大陸隻J20都偵測到, 而家連自己隻F16A都揾唔到呀???

台灣水兵的老吹, 咪俾今次事件摑了一大巴囉

花連對出有千米咁深?
明知咁深就唔好去啦,求其係岸邊飛下咪算

不如叫中共幫手,揾返條C比人地家屬

就算無打撈技術
點解揾唔到水底攝影機確定位置呢?
一千米唔係好深

日本同大陸絞龍號 都去到幾千米

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-25 05:30 PM 發表
台灣又話佢的F16V的雷達好勁0既, 連大陸隻J20都偵測到, 而家連自己隻F16A都揾唔到呀???

台灣水兵的老吹, 咪俾今次事件摑了一大巴囉
是好勁。因為開左隱形。到現在都搵唔到。勁唔勁先

救援隊伍快去掉西瓜啦!

引用:
原帖由 oyear 於 2020-11-26 06:28 AM 發表
就算無打撈技術
點解揾唔到水底攝影機確定位置呢?
一千米唔係好深

日本同大陸絞龍號 都去到幾千米
大陸奮鬥號已經下潛超過萬米了

可能巳棄暗投明,投奔一個中國的中華人民共和國

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]