• 瀏覽: 48,162
  • 回覆: 474
  • 追帖: 1
+17
啱啱開通,問題肯定要不停調試

呆啦個呆,呆啦個呆,呆完下面呆腦袋。
叮啦個叮,噹啦個噹,
叮叮噹噹民遭秧。

呆灣專收古董垃圾

咁都要笑台中,三十年前仲唔係國民黨,唔知搞過D乜

引用:
原帖由 寒冬來了作業 於 2020-11-23 11:36 AM 發表
啱啱開通,問題肯定要不停調試
而家係軸心斷裂喎,係質量問題!關調試乜事?

引用:
原帖由 stman919 於 2020-11-23 12:03 PM 發表
咁都要笑台中,三十年前仲唔係國民黨,唔知搞過D乜
國民黨又點,呆灣啲低能嘢邊個黨搞出嚟都係可笑!就算柯P個黨都一大堆低能嘢啦!

大陸製造先會壞,用美國車唔會壞

引用:
原帖由 9wai 於 2020-11-23 12:19 PM 發表

國民黨又點,呆灣啲低能嘢邊個黨搞出嚟都係可笑!就算柯P個黨都一大堆低能嘢啦!
柯p同民進黨低能係一件事,追究30年前,唔係國民黨係邊個?

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-11-22 03:20 PM 發表
哈哈~~~16.7公里,1998年開工,試運即出事

平均速度35km/h最高速度70km/h

這都叫捷運??慢過香港地鐵
同叮叮差唔多啦

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-22 08:07 PM 發表

用左大陸零件大陸車就係咁樣的
*溫州動車出軌圖
英國火車一樣會出軌

30年

呆灣市民
用腳行啦
日本幅射唔夠力
再加D花旗瘦肉精
曱甴黃屍快D去呆灣受死

引用:
原帖由 Ablaze88 於 2020-11-22 02:49 PM 發表
據中央社報道,經過30年的規劃建設,台中捷運綠線上周一(16日)起試營運,惟上周六(21日)中午發生列車異常事件,檢查後確認屬「重大故障」。台

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201122/407114631211913216517063.jpeg/1YttaMzHUaAhIJkIaRopRvKAQeYZ8VYu38w9MN_MPTA?v=w1280r16_9
台蛙係咁上下啦😜

台灣呢啲明係分餅仔工程,同劉德華做仔年代套黑金一狗樣,是九旦旦起到啲野出泥識郁咪收錢散水

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]