• 瀏覽: 13,869
  • 回覆: 189
+9
引用:
原帖由 希夷 於 2020-11-25 12:16 PM 發表
現在中國,唔係滿清政府,任人打,
死英國佬等你。
中國宜家咁強大,梗係冇有怕啦。 清朝時國力弱得多都已經以一敵八!

不過結局好似唔係幾好。

就是那艘用WIN 7 和入水的神級航母嗎﹖

派航空母艦出來有咩作用,又想學老美航行下亞洲呀

美澳英輪流恰中國WO
習帝係咪好無面?

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-11-22 01:00 PM 發表
咁樣天下圍中? 天下圍爐好嘛!

唉!開心就好! 冇艦載機,又入水,
果隻大陰帝國“入水”航母,能夠由英國駛到中國南海,當佢贏。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-11-25 12:44 PM 發表

中國宜家咁強大,梗係冇有怕啦。 清朝時國力弱得多都已經以一敵八!

不過結局好似唔係幾好。
未打仗前清朝都好強大

海上展覽廳,又想賣二手野比呆灣?

引用:
原帖由 TibetChina 於 2020-11-22 01:04 PM 發表
樓主剛從1840年穿越到現在嗎?

一戰間諜,數着出港的皇家海軍軍艦,1,2,3,4,5,6,大事不好,皇家海軍第一戰列艦隊出港了!
二戰間諜,數着出港的皇家海軍軍艦 ,1,2,3,4,5,6.警報,警報!皇家海軍主力艦隊出海了!
現在間諜,數着出港的皇家海軍軍艦,1,2,3,4,5,6。夭壽了!皇家海軍傾巢出動了!!!

PS:2005年只有最下面那艘航母 ...
一幅圖畫勝過千言萬語。

算吧啦英國佬唔好不自量力 我哋主場呀都唔使海上戰鬥群。玩飛彈無人機都搞掂你啦。 真係開拖我唔信你留喺度囉。雞咁腳咁走啦 on 9仔。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]