• 瀏覽: 2,048
  • 回覆: 23
+2
又系條黃能畜生,西方文明從小就訓練說謊,所以唔使拼命講大話。就像特朗普和拜登。都講大話。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-23 03:30 PM 發表
大部份可以歸納做教養問題
哈哈,特朗普和拜登就無教養問題,雖然日日講大話。

引用:
原帖由 sim008 於 2020-11-23 03:58 PM 發表
no 啦,洗衣粉系化學物,一樣可以殺人,好可怕。哈哈。點解要拼命講大話,講事實都吾比,哈哈。

中國人會說真話及大話,但西方人已經沒有真話了,所以全部都是大話。

紐約時報 郭文貴和班農如何推動新冠病毒起源陰謀論

你們敢面對嗎
反共反中
反到自己都去各種製造假新聞
丟人哦

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 23-11-2020 15:44 發表
又系條黃能畜生,西方文明從小就訓練說謊,所以唔使拼命講大話。就像特朗普和拜登。都講大話。
的確中國人說謊還不及西方人強勁,說謊者的話需要有人相信,誰會去相信中國人的話呢?
黃絲對西方人的話信任得簡直可以不加思索。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 23-11-2020 16:14 發表

no 啦,洗衣粉系化學物,一樣可以殺人,好可怕。哈哈。點解要拼命講大話,講事實都吾比,哈哈。
裡面搞不好是洗衣粉!!!
咁簡單既大話就可以去侵略伊拉克,那裡找來的洗衣粉?是什麼品牌?在做廣告嗎?

附件

181270196.jpg(55.02 KB)

樓主因為說謊畀人ban咗mile_o01:

係呀係呀,你講呢個中國人,好似你,同你完全一樣,你唔回我即係 默認,你回我即係身有屎,我肯定你講嘅中國人,係講緊你自己。

咦!樓主點解啞咗嘅?

樓主因愛說謊, 已被ban咗...

全部都係講緊樓豬,你自己答就得🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]