• 瀏覽: 44,788
  • 回覆: 985
  • 追帖: 4
陳笑恥係咪賺太多個人矇撚左丫,鼓勵人中招,妳個傻西廢官

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 喜歡貓的人 於 2020-11-22 11:36 AM 發表

金翅扒街鳥,中招有獎😡
有係wor...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 投降照剎 於 2020-11-22 11:38 AM 發表

一家4口咪執兩萬!
醫返都

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2020-11-22 11:24 AM 發表

食物及衛生局發言人表示,本地新冠肺炎疫情急速惡化,政府將會為本地感染確診的市民提供一次性的津貼,金額為一筆過5000港元。詳情稍後會由勞工及...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201122/share_2020112209300461935.jpg

我想問幾時先可以炒左陳笑始........ 點會比錢鼓勵人 ...
呢個政府真係用個屎忽思考

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2020-11-22 12:23 PM 發表

你都想中?有五千喎
公務員爭住去中啦

回覆 引用 TOP

染疫有獎金,班老同咪走去搏感染🤔

回覆 引用 TOP

應該用5千鼓勵去驗咗毒嘅人。。。

回覆 引用 TOP

不如去全民檢測有1000元做車馬費仲好LA
起馬減低疫情
支持染病有獎金5000元
系會擴疫情架

回覆 引用 TOP

婦人之仁 唸野錯撚晒

引用:
原帖由 cskch 於 2020-11-22 11:24 AM 發表

食物及衛生局發言人表示,本地新冠肺炎疫情急速惡化,政府將會為本地感染確診的市民提供一次性的津貼,金額為一筆過5000港元。詳情稍後會由勞工及...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201122/share_2020112209300461935.jpg

我想問幾時先可以炒左陳笑始........ 點會比錢鼓勵人 ...
唔怪得近幾日疫情大爆啦,原來染疫有錢分!!

陳肇恥想鼓勵全民免疫

回覆 引用 TOP

冇病都去有病

回覆 引用 TOP

只發錢有咩用?唔增加措施嘅話,發錢畀妳同樣冇任何用!

回覆 引用 TOP

南亞大軍肯定會拼命確診搵錢啦,這個病根本就無咩大事,最多感冒幾日就會自己好返。啲南亞佬大大隻染完換五千,幾日就好返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 罪過 於 2020-11-22 12:23 PM 發表

市民會當抽獎咁 希望自己中招
唉。。政府要即叫停呢5千蚊嘅用法。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]