• 瀏覽: 3,770
  • 回覆: 60
  • 追帖: 1
其實你哋都冇記者喺大陸,點樣採訪到呢啲新聞㗎?

引用:
原帖由 MarkIV 於 2020-11-22 09:11 發表
毒果最最最自豪嘅係, 有個遠近馳名嘅創作部.

引用:
原帖由 MarkIV 於 2020-11-22 09:11 AM 發表
咪係囉,係咪新聞都要睇埋喺邊度發架嘛,見慣不怪何來新聞

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-11-22 09:16 AM 發表

咪係囉,係咪新聞都要睇埋喺邊度發架嘛,見慣不怪何來新聞
Credibility is everything

意外再意外,意外斷了還要插中眼,再意外由眼再插腦。上天整定要佢死!RIP

絕命終結站  !!!

死神來了!!

引用:
原帖由 MarkIV 於 2020-11-22 09:11 AM 發表
一就看圖作文,
一就轉載,
一就自由創作。

引用:
原帖由 MarkIV 於 2020-11-22 09:18 AM 發表

Credibility is everything
有權有勢,可以控制媒體,將1啲佢想人知想人信既資料不斷loop,啲人睇得多就信以為真,cre唔credibility,who cares?

湖南...明白了

引用:
好懷疑!妓者意外在國內?意外去到嗰間學校操場?意外見到意外發生?

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-11-22 10:39 AM 發表

有權有勢,可以控制媒體,將1啲佢想人知想人信既資料不斷loop,啲人睇得多就信以為真,cre唔credibility,who cares?
文宣

引用:
屎眼聯盟

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]