• 瀏覽: 3,282
  • 回覆: 60
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-11-22 11:13 AM 發表

文宣
無文化的文宣

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
大陸貨一向都劣質,只能講你唔好彩,中共要你三更死,誰敢留人到五更?

引用:
原帖由 MarkIV 於 2020-11-22 09:11 AM 發表

其實你哋都冇記者喺大陸,點樣採訪到呢啲新聞㗎?
因為美國間諜衞星壹傳媒互通嘛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-22 12:02 PM 發表

大陸貨一向都劣質,只能講你唔好彩,中共要你三更死,誰敢留人到五更?
點解你重在生嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-11-22 11:37 AM 發表

你咁話美國同台灣傳媒
因應能力高低而有唔同既理解我都無辦法

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-11-22 12:57 PM 發表

因應能力高低而有唔同既理解我都無辦法
睇到你已經明左好耐啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-11-22 12:02 PM 發表

咁你重要用香港身份證把鬼咩?
你有咁理想真好
去祖先墓地拆左個碑佢啦。
無呀?
係喎,
忘記左大陸人後代,
係香港無祖墳地
要用骨灰龕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-22 09:06 AM 發表

湖南郴州本月1日發生一宗離奇的劣質羽毛球拍命案!一塊羽毛球被揮動時突然柄桿分離,中桿插中場邊一名12歲男童小雷,導致其顱腦嚴重受傷,出現顱內出血、腦腫脹,一星期後不治。小雷的父親打算向商家、廠家和學校追究責任。球拍製造商未正面回應事件,僅稱「事情搞好了你們就會知道了」。 小雷...

https://hk.appledaily.com/resizer/mnxBdUkg7HgvDzynIslR_wfjnoQ=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/YESMSRBH25HOVDAHFJKPTLMFJU.jpg ...
話時話毒果咁撚犀利
點解仲搵唔到盲眼女

回覆 引用 TOP

好彩有蘋果揭露真相。

作文都用下個腦先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-11-22 09:14 AM 發表

毒果最最最自豪嘅係, 有個遠近馳名嘅創作部.
喺「新聞」創作部 !!

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

回覆 引用 TOP

平價政治新聞奪命 一看即死 全港1X歲童遭政治新聞壞腦亡

收到!

因討論不果後而失瘋的回覆不回!
疑似癲狗找對象咬的回覆不回!
無禮之小學雞留言者也不回!
支持可說笑可膠談可認真!
支持不下生事滋亂之輩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chowcn 於 2020-11-22 09:23 AM 發表

意外再意外,意外斷了還要插中眼,再意外由眼再插腦。上天整定要佢死!RIP
死神來了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-22 09:06 AM 發表

湖南郴州本月1日發生一宗離奇的劣質羽毛球拍命案!一塊羽毛球被揮動時突然柄桿分離,中桿插中場邊一名12歲男童小雷,導致其顱腦嚴重受傷,出現顱內出血、腦腫脹,一星期後不治。小雷的父親打算向商家、廠家和學校追究責任。球拍製造商未正面回應事件,僅稱「事情搞好了你們就會知道了」。 小雷...

https://hk.appledaily.com/resizer/mnxBdUkg7HgvDzynIslR_wfjnoQ=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/YESMSRBH25HOVDAHFJKPTLMFJU.jpg ...
該父親傷害14億人民感情,好快被告尋釁滋事。
論傷害14億人民感情,唔及你老細

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China

回覆 引用 TOP

引用:

但美國最愛,你地假英國人真係吹唔漲

泛民五大訴求:
1.成立「獨立」委員會,籌備港獨事宜
2.將港獨人士破壞行徑定性為義舉
3.釋放港獨義士並作出道歉及賠償
4.限時港共警員棄械投降
5.中共需向全球承認骯肛 is not China
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]