• 瀏覽: 42,476
  • 回覆: 444
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 sos2288 於 2020-11-21 06:12 PM 發表
曱甴暴大遊行播毒,正仆街
一定係免檢果班仆街支那人

港股周一一定急跌

引用:
原帖由 fb2e7b6e2a4872 於 2020-11-21 06:18 PM 發表

一定係免檢果班仆街支那人
你班垃圾印巴尼泊爾手足丫傻仔

由政府到市民都係垃圾級別!🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-11-21 06:15 PM 發表

咁點解決香港問題?賜教
全世界都無辦法清零,香港人會特別叻,做得到?唔好幻覺啦!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 21-11-2020 05:15 PM 發表
本港新增43宗新型肺炎確診個案,是超過3個月來新高,本地個案有36宗,當中13宗感染源頭不明。另外初步確診有超過60宗。 跳舞群組持續擴大,相關確診個案增加21宗至30多宗,大部去過Starlight Dance Club,當中的跳舞老師及學生,曾去了至少14個地方跳舞,有蔓延跡象。當局要求,由11...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1561211_1_L_20201121165257.jpg
大L獲!😱

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-11-21 06:06 PM 發表

其實香港唔做強制檢測,好難會清0
但有啲人唔想香港清0嘅一定有籍口阻止
令內部怨氣加劇,從而個個反政府
強制全民檢測根本無可能

1. 一定要幾日內檢完全部人, 邊有咁多資源?

2. 檢完未有結果前唔可以出門  唔係又可能會傳比其它人
但唔出門幾日  有可能嗎

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-11-21 05:44 PM 發表

班廢佬搞對抗呀;政府越叫唔好活動,佢地越加出嚟活動!
班後生一樣酒店開party, 你咪成日搞小動作分化!🤮

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-11-21 05:26 PM 發表
吊你老冇, 疫情反反復復就係因為政府窩囊廢.
先炒撚咗陳笑恥先喇, 呢條婆娘大熱天時都圍頸巾著冷衫, 佢係做唔到嘢.  
就算政府強制檢測,隻為自己利益菜堅會去檢測嗎??還有黑暴曱甴,泛暴派等!如果肯,上次都去咗檢測啦

引用:
原帖由 1469394 於 21-11-2020 05:20 PM 發表
Dance club咪即係鴨店,當人唔識?
又係叫鴨群組!💔

引用:
原帖由 獅子個口好大 於 2020-11-21 06:18 PM 發表
澳門同香港同一個老闆, 點解澳門會咁好既呢?
唔通真係人既問題?就算係現時澳門人都有帶口罩出街
香港呢? 哈哈唔通仲可以賴個口罩貴?
澳門人口少嘛,而且官方唔發報,你知鬼有定無個案吖?唔好禁天真!

引用:
原帖由 edbe 於 2020-11-21 06:18 PM 發表

你班垃圾印巴尼泊爾手足丫傻仔
面對現實啦

幾波都係同一班人, 個政府真係無野好講

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-11-21 06:19 PM 發表

全世界都無辦法清零,香港人會特別叻,做得到?唔好幻覺啦!
我無幻覺。。。
做唔到就唔去做,你態度已有問題
得罪講句,就係因為香港太多人態度有問題,先至令香港逆水行舟!香港人質素好高,但用錯地方,奈何。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]