• 瀏覽: 2,184
  • 回覆: 18
https://youtu.be/ZuREh6vo3jc

豬頭菜民蠢黨 行獨裁主義,封殺中天新聞台。為刷鹵味鞋,公然逆民意強行引入鹵味瘦肉精豬隻,致人民生死於不顧。

早走早著啦! 趁早飛去,獎金應該唔少!

美國扶植民進黨玩殘國民黨
盯著美軍退出東亞救以色列
國民黨馬上政變接受一國兩制
國民黨繼續笑嘻嘻

盯著美國恐怖分子由阿富汗打去印巴
美軍就退出東亞去打伊朗救以色列
美軍一走國民黨就回歸祖國笑嘻嘻

稍為有鐵血軍魂嘅,都唔會甘於當國軍。

用美國中古武器,被日本驅趕,重要被菲律賓看偏!

殉職犧牲,連大媽首長都讀錯你個名。為咁垃圾政權而死,亳無意義!

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-11-20 03:31 PM 發表
稍為有鐵血軍魂嘅,都唔會甘於當國軍。

用美國中古武器,被日本驅趕,重要被菲律賓看偏!

殉職犧牲,連大媽首長都讀錯你個名。為咁垃圾政權而死,亳無意義!
咁大陸無投誠杯麪啊嘛……無杯麪食,佢地暫時唔投降咯

引用:
原帖由 chenflie 於 2020-11-20 07:33 PM 發表

咁大陸無投誠杯麪啊嘛……無杯麪食,佢地暫時唔投降咯
台灣議價愈來愈低,馬鷹狗時代仲可以同你省長坐低傾!

而家係無視蔡大媽,連黃金平揸蔡大媽嘅密令,過對岸都俾女主播玩!

點有投誠杯麵供應!!

引用:
原帖由 Iri 於 2020-11-20 07:21 AM 發表
美國扶植民進黨玩殘國民黨
盯著美軍退出東亞救以色列
國民黨馬上政變接受一國兩制
國民黨繼續笑嘻嘻
馬英九推動兩岸和平穩定發展,形成中港台大中華區,雖然未至於會統一,已經被美國視為大患,所以美國要支持民進黨搞分化,阻止大中華區繼續強大

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-11-20 09:41 PM 發表

台灣議價愈來愈低,馬鷹狗時代仲可以同你省長坐低傾!

而家係無視蔡大媽,連黃金平揸蔡大媽嘅密令,過對岸都俾女主播玩!

點有投誠杯麵供應!!
想當年,兩岸互相投誠個班人都有幾十斤黃金做賞金。
今日連杯麵都無…
台灣已經無曬價值

安然無恙送人回去,之後就會在內部發酵……

應該係真
除非係假

f16對大陸嚟講已經冇乜價值,因為巴基斯坦一早已經供應咗!

引用:
原帖由 chenflie 於 2020-11-20 10:23 PM 發表

想當年,兩岸互相投誠個班人都有幾十斤黃金做賞金。
今日連杯麵都無…
台灣已經無曬價值
講是這么講,但是我覺得至少一套千萬豪宅肯定是有的,即使沒有任何獎勵,在大陸做民航飛行員年收入也過百萬。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]