• 瀏覽: 1,888
  • 回覆: 26
【Now新聞台】正在內地扣押的12名港人,其中7人的家屬收到他們的親筆信,信中形容被扣押的生活很好,又叫家人毋須要求回內地探望。有家屬質疑信不是在自願情況下撰寫,堅持要求與子女直接對話。  ...

話唔埋之後喜歡上大陸 今次真係因禍得福

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/部分12港人家屬收子女親筆信-形容看守所生活安好-131642690.html

到時探監就可以直接對話~

叫塗狗返大陸探監

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-11-19 10:08 PM 發表
叫塗狗返大陸探監
你估佢唔想?大陸生活環境咁好 對付疫症又以負責任手法 大陸就係驚逃狗探完監賴死唔走

灰巳篤出8899
相信起哂的灰,可以放

話比你聽大陸唔會虐待你地,唔通好似果啲死黃絲黑衣一唔岩就私了

引用:
原帖由 ooxx13 於 2020-11-19 10:06 PM 發表
到時探監就可以直接對話~
入去一齊踎咪日日見囉

無信又話無任何消息,有信又話假,叫你上去探監又唔去,你哋到底想點?

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-11-19 10:44 PM 發表
話比你聽大陸唔會虐待你地,唔通好似果啲死黃絲黑衣一唔岩就私了
同意
如有視頻證明,應該又可將他們香港人打臉

信都寫埋比你
點解D家屬仲要咁煩

台灣 5隻曱甴 (如果仲係在生)響度喊緊: 喂! 手足, 係咁E 提下我地都得掛?

引用:
原帖由 浪速之虎 於 2020-11-19 11:01 PM 發表
信都寫埋比你
點解D家屬仲要咁煩
他們應該期待有視頻才相信

期待黨會釋出視頻給他們香港人打臉

去關塔那麼啦!好幸福嫁!知唔知個度邊度黎嫁?

引用:
原帖由 lovecpc 於 2020-11-19 10:58 PM 發表

同意
如有視頻證明,應該又可將他們香港人打臉
黃畜一樣可以話被逼,之前果隻雞蟲傑都係咁

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-11-19 10:08 PM 發表
叫塗狗返大陸探監
X2 塗甘生甘鐘意探視,一於交比佢親自上深圳探監了解下實情

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]