• 瀏覽: 3,521
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-21 03:17 PM 發表

冇良心嘅李+x就啱啱捐咗3球嘢俾油麻地火災難屬
其他唔講
你講吓你同屈婆捐咗咩慈善?
屈姐點做有個人自由,你咁大聲咪比大家睇下單據,唔係捐比啲恐怖組織?🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-22 08:55 AM 發表

原來李生就冇個人自由
屈婆自己享用個人自由然後小李生?
黨鐵佢唔小你唔小?
因為黨鐵配合人民日報停駛封站阻止市民示威啊?
你班暴徒又代表市民🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-22 11:28 AM 發表

示威果啲唔係市民係咩?🤔🤔
暴徒的幫兇🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-22 12:24 PM 發表

咁仲唔拉李薊貽何君堯石鏡泉?🤔🤔
黃屍詭邏輯🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-22 01:10 PM 發表

普通市民示威你就話幫兇
李何石煽惑有片就唔講
公共服務加價你又唔講
私人企業唔減你就講良心
嚴格嚟講係只鬧李生冇良心
屈婆同你地有冇樓收租自動減俾人就個人自由
然後話係我詭邏輯?
李生仲要係集團顧問唔係主席
你們只懂咒罵,根本經唔起分析辯論
從舊年6月起,每次遊痕都有一班所謂和理非,但每次遊痕完畢都有暴力破壞襲擊市民,點解班和理非還繼續出來,咁 唔係幫兇係咩呀? 唔好再講歪理啦🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-22 02:06 PM 發表

夠每次都有班所謂警察咯
無故襲擊市民記者議員
呢啲咪暴徒囉
根本不是法律容許使用武力
反而堂堂正正和理非係冇犯法
憲法賦予遊行示威權利
至於邊個係黑警知法犯法幫兇
咪淫鄭同赤共囉
你地唔好次次理虧就扯開話題喇~
都話黃屍多歪理,咁舊年6月年香港警察令市民滿意程度係世界前列,點可能一個晚上就變了質,根本係黃屍黑暴想解散警察無王管🤔🤔

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-22 03:14 PM 發表

香港警隊自甘墮落可以怪誰?
721五大紀律部隊首長聯署公開信籲緊守崗位
謝偉俊等建制派貌似有識之士開口埋口講美帝黑鬼要射殺示威者
美帝騷亂警署燒埋警察死幾個都未射示威者
呢班人做咩啞晒?
日日只有721,問下三白眼,綠帽江要講721啦,你地班暴徒破壞左成年唔講?🤔🤔

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-11-21 07:59 PM 發表

好文,謝謝分享!
Y版主不讓我在副刊發屈頴妍的帖, 今後我會多多在這版分享屈小姐的作品。
https://www.youtube.com/watch?v=m0gcRUfjQXs

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]