• 瀏覽: 5,531
  • 回覆: 54
+13
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-21 02:28 PM 發表

你究竟想說甚麽?
即係援助對手,都係想從對手處獲取更大利益

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-21 04:53 PM 發表

你真搞笑😂
社工叫你唔好打仔你話人唔敢同你死😂
釣魚台又係咁😂
究竟果度邊個不可分割領土😂
成日話唔敢唔敢究竟邊個唔敢😂😂😂
家庭事唔係社工話管就管到嘅,叫人唔好打仔都睇睇個家長咩料,唔係個個都咁林善。敢唔敢同做唔做,兩樣野黎,點樣分睇你點睇啦。啱啱滾好嘅水有必要馬上飲咩,等涼少少再飲唔會喝死掛😏

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-21 04:53 PM 發表

你真搞笑😂
社工叫你唔好打仔你話人唔敢同你死😂
釣魚台又係咁😂
究竟果度邊個不可分割領土😂
成日話唔敢唔敢究竟邊個唔敢😂😂😂
食牛扒有啲人中意兩成熟,有啲人中意五成。。。呢個客中意十成,人地等梗十成熟至食,你就話人地唔想食甚至食唔起,你都幾攪笑喎

引用:
原帖由 KIDD00132 於 2020-11-21 04:20 PM 發表

哦,咁就兩回事,咁點至係一回事?我同你講,大陸全部產品唔出口,係會死得人架。https://hk.finance.yahoo.com/news/%E6%96%B0%E5%86%A0%E7%96%AB%E6%83%85%E6%8F%AD%E7%A4%BA%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E5%B0%8D%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E5%8E%9F%E6%96%99%E8%97%A5%E7%9A%84%E4%BE%9D%E8%B3%B4-044652672.html
你係講大陸死得人?? 失業率已經超高啦, 好多人冇嘢做, 日韓好多大品牌大企業已經撤離咗啦, 往後手機生產再撤埋就真係大件事啦, 另方面控制疫情同係大陸生產完全風牛馬不相及

引用:
原帖由 Wachi師兄 於 2020-11-21 04:56 PM 發表

即係援助對手,都係想從對手處獲取更大利益
冇人逼你要架
吃奶罵娘還要說娘親為了利益

引用:
原帖由 KIDD00132 於 2020-11-21 06:48 PM 發表

家庭事唔係社工話管就管到嘅,叫人唔好打仔都睇睇個家長咩料,唔係個個都咁林善。敢唔敢同做唔做,兩樣野黎,點樣分睇你點睇啦。啱啱滾好嘅水有必要馬上飲咩,等涼少少再飲唔會喝死掛😏
原來自己國土滾得滯冇膽唔敢飲~
只有膽閂埋門打仔
好Man啊~

引用:
原帖由 KIDD00132 於 2020-11-21 06:59 PM 發表

食牛扒有啲人中意兩成熟,有啲人中意五成。。。呢個客中意十成,人地等梗十成熟至食,你就話人地唔想食甚至食唔起,你都幾攪笑喎
仲調返轉話個廚唔敢煮所以唔食添~

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-20 04:50 PM 發表

國際文明社會制裁赤共暴政係禁止軍售
依然有俾錢援助赤共暴政
屎忽鬼講話都自相矛盾。又制裁又援助。癡孖筋!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-22 08:29 AM 發表

原來自己國土滾得滯冇膽唔敢飲~
只有膽閂埋門打仔
好Man啊~
同你吹水只有浪費時間,我地放長雙眼啦,不過你的確口才了得👍

引用:
原帖由 Leng88 於 2020-11-22 10:30 AM 發表

屎忽鬼講話都自相矛盾。又制裁又援助。癡孖筋!
咪講咗係禁止軍售囉
唔識字?

引用:
原帖由 KIDD00132 於 2020-11-22 10:34 AM 發表

同你吹水只有浪費時間,我地放長雙眼啦,不過你的確口才了得👍
小弟邊有口才
有碗話碗碟話碟
中立講事實而已
你自己又話熱得滯又話未夠熟
唔係我屈你

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-11-21 12:11 PM 發表
結局都係買返俄羅斯

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201120/bkn-20201120224054691-1120_00952_001.html

據美媒報道,俄羅斯軍工企業俄羅斯技術集團近日發表年度報告,指中國去年向俄方採購12 ...
中國直升機需求量太大 產能不夠 買俄機很正常

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2020-11-22 02:19 PM 發表

中國直升機需求量太大 產能不夠 買俄機很正常
獨裁高效嘅赤共都產能不夠?
民主俄羅斯幾時交貨?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-11-22 02:37 PM 發表

獨裁高效嘅赤共都產能不夠?
民主俄羅斯幾時交貨?
新機當然產能不夠啦
你該回子宮重煉 ...白長這么大 ,連常識都不懂

引用:
原帖由 hlover96 於 2020-11-20 10:09 PM 發表
發動機  槳葉  減速器  ..一整套自主設計制造的國家,真沒幾個 
肺炎大國都要靠全球採購零件組裝

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]