• 瀏覽: 748
  • 回覆: 11
單係呢一句:「也有傳言一小撮參政者是共產黨員。」
已經超越什麼律師專業人士嘅道德底線。
在無證據下傳有共產黨參政,已經係誣衊,港奸今次你斷正了。
好自為之。

條腦殘越來越冇老作能力..

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-11-19 14:08 發表
單係呢一句:「也有傳言一小撮參政者是共產黨員。」
已經超越什麼律師專業人士嘅道德底線。
在無證據下傳有共產黨參政,已經係誣衊,港奸今次你斷正了。
好自為之。
共產黨參政?系又好喎。香港要太平盛世,最好由中共領導。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-11-21 08:20 PM 發表

共產黨參政?系又好喎。香港要太平盛世,最好由中共領導。
在無實證下說共產黨員參政,已經係誣衊。
就事件我向版主舉報,可惜嘅係版主只作屏蔽該段內容而唔係懲處或舉報國安部門發放假或未經證實消息,變相鼓勵港奸不斷去搵更多新嘅未經證實言論去污穢中國和香港政府。
就如劉姓網友說,版主本身都有問題。
呢點討論區亦應該有責任正視。

嗯,好奇一問
共產黨黨員點解吾可以系香港參政

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2020-11-22 07:37 AM 發表
嗯,好奇一問
共產黨黨員點解吾可以系香港參政
唔知,可能係出於愛國啩!
港奸嘅愛國論無人可理解。

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-11-22 06:10 發表

在無實證下說共產黨員參政,已經係誣衊。
就事件我向版主舉報,可惜嘅係版主只作屏蔽該段內容而唔係懲處或舉報國安部門發放假或未經證實消息,變相鼓勵港奸不斷去搵更多新嘅未經證實言論去污穢中國和香港政府。
就如劉姓網友說,版主本身都有問題。
呢點討論區亦應該有責任正視。
講真;共產黨應該擺明車馬,組織中國共產黨香港分部,建學校;從幼稚班到大學、派黨員參政、委任黨員當香港政府公務員、取回香港電台、建立電視台……

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-11-22 07:40 發表

打着紅旗反紅旗。

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-11-22 07:40 AM 發表

他愛的國,外殼雖然叫中國,內涵卻是必須按西方國家所謂普世價值的那套運行。
所以他愛的國只是一句空話,在現實是不存在的。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-11-22 10:42 AM 發表

他愛的國,外殼雖然叫中國,內涵卻是必須按西方國家所謂普世價值的那套運行。
所以他愛的國只是一句空話,在現實是不存在的。
所以咪叫佢港奸囉!

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-11-22 09:33 AM 發表

講真;共產黨應該擺明車馬,組織中國共產黨香港分部,建學校;從幼稚班到大學、派黨員參政、委任黨員當香港政府公務員、取回香港電台、建立電視台……
根本就可以
我都吾明,點解共產黨黨員吾可以系2香港從政

條腦殘只口號叫愛擋,但背後就................

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]