• 瀏覽: 8,565
  • 回覆: 182
+3
引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-11-19 09:11 AM 發表
係既係既
7警暗角打人假既
721 唔見人假既
偷冰假既
法庭作假口供假既
酒店強姦假既
警署性侵假既
全部人老屈你地
大部份香港人淨係抹黑你地
滿意未
己like

引用:
原帖由 avarice 於 2020-11-19 09:28 AM 發表

曱甴, 有冇你老母份?
一定有你老母

捉到黑暴個個要潛逃,好高興

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-11-19 09:11 AM 發表
係既係既
7警暗角打人假既
721 唔見人假既
偷冰假既
法庭作假口供假既
酒店強姦假既
警署性侵假既
全部人老屈你地
滿意未
黑暴用磚掟死人
黑暴用火燒平民
黑暴迫女跳海造新聞
黑暴推仔跌死賴差人

跌5成咁少仲歌頌?聰哥上任果陣係0添啦。
發現方向報特別對鄉郊有感情。

引用:
原帖由 1333333 於 2020-11-19 08:03 AM 發表
今日是警務處處長鄧炳強上任一周年,回顧去年11月,本港正值反修例事件最動盪的時刻,黑暴橫行,暴徒四處破壞,幸鄧炳強成功止

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201119/photo/bkn-20201119033020869-1119_00822_001_01b.jpg?20201119040949

:smile_30 ...
一哥上場即刻將警隊之前個slogan由乜L「服務為本」改做「忠誠勇毅」,就證明一哥非常有決心打擊黑暴罪犯。。。

都話盲毛鬧錯東方架啦,邊有咁好死

引用:
原帖由 肥肥白白的膠樽 於 2020-11-19 09:40 AM 發表

話新屋嶺強姦果條友都親自承認係佢作假的,
咁你唔願意接受現實嘅, 咪繼續囉,
正所謂, 你要死, 唔通正常人唔比你死咩!

話時話, 搵埋爆眼女出黎對質吧,
當日你班黃屍惡到又打又殺,
如果真係警察整傷佢, 仲唔死出黎有咁大煲咁大? 會玩失蹤?
有腦都識諗吧. 當然, 無腦如你就難講啲.

你繼續吹, 唔好停, 年初一唔拜年你都記得去拜山.
唔拜正契弟.
:smil ...
黃色屍體正仆街 祝佢班冚家產過唔到年 全家死哂

支持香港警隊

引用:
原帖由 笙果轉貼員 於 2020-11-19 10:17 AM 發表
曱甴生果蘋果日日文宣真真假假誰最弱智

被告潘榕偉(37歲)被控於去年‪9月19日至21日期間,煽惑他人於新屋嶺扣留中心外非法集結<br />他其實也不相信發生性侵或輪姦事件,並稱「嗰度咁多人,(相信)有警察會阻止」,他直指知道帖文內容屬虛假,當時發帖文只為發洩,又說:「打完第日唔記得自己有打過detail(詳細)內容。」
低能弱智嘅黃色屍體大部份係低質及腦生癌

引用:
原帖由 1333333 於 2020-11-19 08:03 AM 發表
今日是警務處處長鄧炳強上任一周年,回顧去年11月,本港正值反修例事件最動盪的時刻,黑暴橫行,暴徒四處破壞,幸鄧炳強成功止

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201119/photo/bkn-20201119033020869-1119_00822_001_01b.jpg?20201119040949

:smile_30 ...
支持警察嚴正執法!

關佢撚事咩,黑警既名聲依然威震全球

引用:
係既係既
7警暗角打人假既
721 唔見人假既
偷冰假既
法庭作假口供假既
酒店強姦假既
警署性侵假既
全部人老屈你地
滿意未

同法輪功囗號一撚樣👏🏻👏🏻👏🏻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]