• 瀏覽: 8,571
  • 回覆: 182
+3
唔怪之得美國要針對你制裁你la😑

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-19 09:33 AM 發表

好野
估你吾到曱甴都識得講一哥好野!

表達政見可以,黑暴唔得

本身有承擔再加埋政府政策兩樣雙管齊下香港先變得寧靜很多

曱甴生果蘋果日日文宣真真假假誰最弱智

被告潘榕偉(37歲)被控於去年‪9月19日至21日期間,煽惑他人於新屋嶺扣留中心外非法集結<br />他其實也不相信發生性侵或輪姦事件,並稱「嗰度咁多人,(相信)有警察會阻止」,他直指知道帖文內容屬虛假,當時發帖文只為發洩,又說:「打完第日唔記得自己有打過detail(詳細)內容。」

呢件黑🐶

歷史會肯定鄧一哥!

引用:
原帖由 1333333 於 2020-11-19 08:03 AM 發表
今日是警務處處長鄧炳強上任一周年,回顧去年11月,本港正值反修例事件最動盪的時刻,黑暴橫行,暴徒四處破壞,幸鄧炳強成功止

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201119/photo/bkn-20201119033020869-1119_00822_001_01b.jpg?20201119040949

:smile_30 ...
如果唔係因為疫情,你邊有咁輕鬆呀!

我覺得佢比林鄭更適合做而家香港既特首,黑暴唔除經濟唔會好

鄧一哥 GOOD JOB

曱甴剋星

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-11-19 10:25 AM 發表
鄧一哥 GOOD JOB
鄧一哥

引用:
原帖由 1333333 於 2020-11-19 08:03 AM 發表
今日是警務處處長鄧炳強上任一周年,回顧去年11月,本港正值反修例事件最動盪的時刻,黑暴橫行,暴徒四處破壞,幸鄧炳強成功止

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201119/photo/bkn-20201119033020869-1119_00822_001_01b.jpg?20201119040949

:smile_30 ...
一定要繼續 拉黑暴分子!

支持警方嚴正執法 ...   

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]