• 瀏覽: 8,850
  • 回覆: 82
+4
元朗西鐵站連儂牆今年1月發生傷人案,6名男女整理連儂牆期間突然遭約10名不明人士追打,當中有人持棍施襲及拳打腳踢,施襲者得手後逃去。警方反三合會行動組調查事件,今日(18日)拘捕3名男子涉嫌傷人。

我想知道拉左乜野人呢。?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/550 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-11-18 10:04 PM 發表
元朗西鐵站連儂牆今年1月發生傷人案,6名男女整理連儂牆期間突然遭約10名不明人士追打,當中有人持棍施襲及拳打腳踢,施襲者得手後逃去。警方反三合會行動組調查事件,今日(18日)拘捕3名男子涉嫌傷人。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5720388/org/8cbb9212d22765308cc45fc62cae6246.jpg/4JEYF8bx0E7AaxN15soZnHKqMDSaPWRtt_jyG7f48hs?v=w1280r16_9
手足周街貼文宣,竟然被人打?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-18 10:13 PM 發表
暴力行為絕對不能接受,請各路英雄齊聲譴責。
(暴力行為絕對不能接受)<終於醒覺,
知道你班黑暴兄弟應>受刑及齊聲譴責!!!!

清算之日

引用:
原帖由 友joe之 於 2020-11-18 11:01 PM 發表

(暴力行為絕對不能接受)<終於醒覺,
知道你班黑暴兄弟應>受刑及齊聲譴責!!!!
醒咩覺吖,佢地會譴責暴力既唯一原因就係唔夠人揪。

天時.地利.人和 - 差人做野 

引用:
原帖由 lam4451 於 2020-11-18 11:05 PM 發表

醒咩覺吖,佢地會譴責暴力既唯一原因就係唔夠人揪。
同意,曱甴多果時,同你講拳頭,曱甴少嘅時候,就同你講法律。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-11-18 11:05 PM 發表
清算之日
唔想半夜差人拍門就快D坐大飛去鬼島

原來林卓庭是黑衣人暴徒虐打元朗站內白衣放工市民,元朗居民不平鳴,前來指責黑衣暴途破壞法治和擾亂所有元朗居民樸素生話,元朗站事件始俑者林卓庭等暴徒,理應向警方自首為傷者殲悔,但佢自已為了政治利益及做代理人光環,竟然洗了幾名化身不知名人士,在該處流膿場延續暴力事件惡化 ,好等自已得到更大更大利益,天作孽不可恕,林畜,上路。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-18 10:13 PM 發表
任何暴力呢都唔應該嘅

引用:
我絕對支持打曱甴,721打的好。黑暴整日話時代革命,吾打死幾個人革條撚命

引用:
原帖由 MGPAKC 於 2020-11-18 11:38 PM 發表

任何暴力呢都唔應該嘅
你同講:有時暴力都係解決問題的方法。個仆街去講

月黑風高殺🐛

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]