• 瀏覽: 37,027
  • 回覆: 298
  • 追帖: 2
+18
日前政府按人大決定,出手DQ四名立法會議員,觸發15名民主派總辭,近日不斷有消息指中央「愛國者標準」框架會延伸至區議員上。文匯報今日(18日)..........

我認為吳先生講得正確,件件都要算,一個都不能少。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/550753/轉發62名區議員被捕名單-吳秋北-件件都要算

黃畜末日倒數

港區國安法生效後,吳秋北早響,"佢地收咗錢,就要做嘢,有延續性的.........."
果然,成班泛暴派賣國賊窩藏各個界別,排住隊找數.....

泛民區議員個個都有精神病,拉晒佢哋去小欖啦!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-18 08:36 PM 發表
日前政府按人大決定,出手DQ四名立法會議員,觸發15名民主派總辭,近日不斷有消息指中央「愛國者標準」框架會延伸至區議員上。文匯報今日(18日)..........

我認為吳先生講得正確,件件都要算,一個都不能少。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/550753/轉發62名區議員被捕名單-吳秋北-件件都要算
Support!

法治精神: 法律面前,人人平等。

所以,一個都不能少,每一個都要清算。

仲有一部份泛暴派水浸眼眉都仲未知!

先把名單轉發去廣東省公安廳, 全部取消回鄉證.

引用:
原帖由 x747x 於 2020-11-18 08:47 PM 發表
小欖唔夠位,全部運去大鴉洲放逐啦。

本來國家搞議會目的正正就係要多元化聲音, 可以幫高中低下層爭取最高權益, 依家泛民就當晒自己黑社會唔夠惡, 仲搞埋黃社會, 收納粹人錢唔係做野不特止, 仲當住500萬市民面前收錢搞爛香港又打又殺,仲無恥到要叫住我愛香港

引用:
原帖由 x747x 於 2020-11-18 08:47 PM 發表
咸鏡北道比較合適

梗係要延伸到區議員啦
市民嘢又唔搞走去搞哩搞路
咁多隻嘢有幾多隻係真心效忠丫 問心啦~

引用:
同意,早陣子我建議候選議員要做精神健康檢測及格才可出選

現我建議同DQ評審一併做考慮

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-11-18 08:55 PM 發表

小欖唔夠位,全部運去大鴉洲放逐啦。
朝鮮會是一個更理想的選擇

曱甴扑街 香港人養的狗都笑了

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]