• 瀏覽: 37,034
  • 回覆: 298
  • 追帖: 2
+18
62隻曱甴區耳猿 等下次開會就生劏DQ
有無每月收白花個凹家橙魚得寶呀

「佢哋係無悔嘅,而呢啲案底係會令到佢哋嘅人生變得更加精彩呀!」真想將呢段經典錄音喺黃畜被捕現場度播。

引用:
原帖由 x747x 於 2020-11-18 08:47 PM 發表
泛民區議員個個都有精神病,拉晒佢哋去小欖啦!
小欖?
怎麼不去哥連臣角?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-18 08:36 PM 發表
日前政府按人大決定,出手DQ四名立法會議員,觸發15名民主派總辭,近日不斷有消息指中央「愛國者標準」框架會延伸至區議員上。文匯報今日(18日)..........

我認為吳先生講得正確,件件都要算,一個都不能少。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/550753/轉發62名區議員被捕名單-吳秋北-件件都要算
根本呢班人就係借香港犯罪代價低廉嚟食人血饅頭上位,湖北奇、老千麗等更是表表者。

嚴拿凶徒

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2020-11-18 09:20 PM 發表
呢D叫自食惡果,吾系講果班 區渣,而係選佢果班低智選民~一時鳩興,不問能力問政見~,,好嘞,,含家剷就如願選到嘞,,,屌拿星,吾好講班仆街有冇做嘢~由上年11月到而家,足一年,,有冇見過班 區渣開過門見過街坊~?所有區渣服務既區都大把問題,區渣吾同民政署合作吾做嘢,所有問題各區自作自受政府睬你有味~ ...
我嗰區選左件垃圾出嚟,我到依家都未見過佢做嘢,反而前區議員仲有嚟我哋嗰區做下嘢派下口罩❨雖然我冇攞❩。嗰條泛淫廢柴我連影都未見過佢出現。

其實,愛國者標準,應延伸至任何公職人員及公營機構或機關(支取公帑作為薪酬者),都應納任規管,反正一又係咁,二又係咁,不如一次過做晒,好過陰啲陰啲做。

令我諗到一樣嘢,好似藥房有得賣,叫做曱甴🪳一掃光

引用:
原帖由 x747x 於 2020-11-18 08:47 PM 發表
泛民區議員個個都有精神病,拉晒佢哋去小欖啦!
起多D來來XX屋.

引用:
原帖由 rayip 於 2020-11-18 09:17 PM 發表
閻王要你三更死,誰可留人到五更。
係阿爺想唔想做野先啱,班仆街漢姦越黎越當阿爺無到,家陣睇班仆街漢姦點死

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-11-18 09:02 PM 發表

咸鏡北道比較合適
外判比北韓 肯正嚇鳩死班黃茜

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-11-18 08:55 PM 發表

小欖唔夠位,全部運去大鴉洲放逐啦。
做大鴉洲議員

黃畜曱甴,
人人得而誅之!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]