• 瀏覽: 4,624
  • 回覆: 67
美國大選尚未有最終結果,但主流意見認定拜登當選,多國領袖已經道賀。拜登上台後,會否「秋後算帳」,利用總統權力加緊調查特朗普的種種問題受關注。惟美媒指,拜登私下曾向顧問表示,不會利用職權調查特朗普,因為

拜登雖然未正式成為下一任總統,侵侵又未認輸。你做定我做?大家是否正在傾緊條件呢?

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2805995?r=cpstni

特朗普留低咁多蘇州屎畀你, 你又扮仁慈

仲話法治民主社會,系有犯法既,唔系你話放生就放生。亦唔系你話拉就拉。。

終於都講掂數

登登

侵侵唔係度都少咗好多笑料

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-11-18 02:41 PM 發表
仲話法治民主社會,系有犯法既,唔系你話放生就放生。亦唔系你話拉就拉。。
不嬲都係人治...

大和解會被陰乾

放虎歸山

引用:
原帖由 skirt333 於 2020-11-18 03:02 PM 發表
放虎歸山
即便拜登想放,拱他上台的資本力量也不允許的。
川王代表的是美國的工人階級,低下層無產和小產階級,在全球化中被邊緣化的階層,和全球化中大賺特賺的美國大資本集團是天然敵人。
川王把原本無意識的分散的美國工人階級力量給喚醒,動員和組織起來了,他們是資本集團的天然掘墓人。
資本集團必須把川王徹底打倒,使得美國低下層重新回到混亂分散的狀態,同時也要殺雞儆猴,警告其他野心家,不可學習川王。

拜登呢招高, 贏哂.

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-11-18 14:37 發表
美國大選尚未有最終結果,但主流意見認定拜登當選,多國領袖已經道賀。拜登上台後,會否「秋後算帳」,利用總統權力加緊調查特朗普的種種問題受關注。惟美媒指,拜登私下曾向顧問表示,不會利用職權調查特朗普,因為

拜登雖然未正式成為下一任總統,侵侵又未認輸。你做定我做?大家是否正在傾緊條件呢?

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2805995?r=cpstni
兩條白痴終于被老板搕平了,總統只是代言人敢亂來嗎???

又話3權分立..........屎忽獨立, 唔可以凌駕法律架wor
拜登1句話唔告就得.......咁屎忽獨立去左邊

如果咁都得........傻侵now重係總統, 特赦+賠100億比佢自己得啦, 使咩拜登..........

落台後先做鳩版

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]