• 瀏覽: 1,721
  • 回覆: 41
中聯辦控制的《大公》及《文匯》兩報,近日報道指賣黃色口罩的「黃廠」Yellow Factory...

我有2個建議,第一,五星國旗粒星都係黃,應該盡快換藍色。第二,時代廣場應該改名叫春代廣場。

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/pol ... 法-口罩-黃廠-即日停門市-網上訂購/

明白,咁樣就係真正嘅縮
做之前又無智慧
咁有信心自己無犯法就唔洗縮到咁
加油,最好執埋自己添。

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
與這比怎麼樣 !!!!????

美國  澳洲

僅僅是 懷疑 都可以抄家!!!

香港需要學習 !!!

抓捕外國代理人 與 叛國賣國賊 ,外國間諜

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-18 12:21 PM 發表

中聯辦控制的《大公》及《文匯》兩報,近日報道指賣黃色口罩的「黃廠」Yellow Factory...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/Untitled-1-04_cYPq1_1200x630cropcenter.png

我有2個建議,第一,五星國旗粒星都係黃,應該盡快換藍色。第二,時代廣場應該改名叫春代廣場。

新聞來源連結 ...
關門大吉?!佢地唔係好勇武咩?!

回覆 引用 TOP

如果堂堂正正身無屎就怕乜野呀

回覆 引用 TOP

弱智狗哥,你買佐幾盒支持黃廠手足?

比大公文匯抽兩下水就摺埋,月經圈都真係垃撚圾

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-11-18 12:21 PM 發表

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/Untitled-1-04_cYPq1_1200x630cropcenter.png

新聞來源連結 ...
革命從來都沒有不死人的,死都要革命重有咩好驚?抽下水食下字係能革命咩。。。

蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”
蘇格拉底:對制度不滿時,要麼離開,要麼合法改變,但無權破壞它

“we lie, we cheat, and we steal.” said Pompeo.
Snowden: “we already knew it.”

回覆 引用 TOP

呢間黃廠一早已經想摺埋但又怕被人恥笑黃色經濟圈無鬼用. 依家多得大公文匯,可以順理成章收檔之餘仲可以大叫政治打壓,死得光榮.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 owen11223344 於 2020-11-18 12:45 PM 發表

弱智狗哥,你買佐幾盒支持黃廠手足?
講佢就把能啦。。。又話報驚拉我。。。

順手執埋救世, 偷雞摸狗賣黑暴口罩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-11-18 12:48 PM 發表

革命從來都沒有不死人的,死都要革命重有咩好驚?抽下水食下字係能革命咩。。。
班傻閪黃撚衹能係咁做

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-11-18 12:50 PM 發表

講佢就把能啦。。。又話報驚拉我。。。
狗哥係咁上下,體諒下佢,條友認佐自己係弱智,岩仲話自己係基佬添,佢身世咁可憐,你地就放過佢啦

主題標籤 #口罩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]