• 瀏覽: 2,227
  • 回覆: 51
在過去的修例風波中出現多個大型的警民衝突,其中理工大學被大批示威者佔據,警方花費了13日進行驅散行動,出動水炮車、裝甲車

哈哈哈
唔怪得咁多人要賣樓走佬去英國同台灣

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201117/bkn-20201117212339127-1117_00822_001.html

協助???
一早講左.........就算投降都唔排除告架wor

強姦,殺人之後協助調查就冇事?
岸鳩乎?

引用:
原帖由 ar2man 於 2020-11-18 08:29 AM 發表
在過去的修例風波中出現多個大型的警民衝突,其中理工大學被大批示威者佔據,警方花費了13日進行驅散行動,出動水炮車、裝甲車

哈哈哈

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201117/bkn-20201117212339127-1117_00822_001.html
要還的

無人捉你入去理大暴動大學參加暴動 你自己行入去 又有汽油彈掟又有製造汽油彈實習課堂...又有爬屎渠逃亡實習

黑爆找數,一哥好波!群魔惶恐不可終日.......

引用:
原帖由 ar2man 於 2020-11-18 08:29 AM 發表

哈哈哈

新聞來源連結:
係既

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-11-18 08:30 AM 發表
協助???
一早講左.........就算投降都唔排除告架wor
佢地當日班理大暴徒真係on9 到爆
中大暴動放左人,唔代表理大暴動放人 有證據中大暴動都會告

睇新聞都成日睇到,某某人到警署協助調查,所有「未被正式起訴」嘅都叫做協助調查
呢個人係理大學生?係咪真係大學生嚟㗎?冇理由咁簡單都唔知,常識嚟㗎

一名示威者去年在理大示威期間滯留校園,及後因身體不適由救護車送院,但近日被警方要求在指定時間內到警署,到場後被告知去年11月18日晚上警察已將事件定性為非法集結,將控告其「參與未經批准集結」,有足夠證據或改控「暴動罪」,並獲準其保釋。

咁樣被人控參與未經批准集結」,有足夠證據或改控「暴動罪」,並獲準其保釋有咩問題

引用:
原帖由 1333333 於 2020-11-18 08:36 AM 發表
無人捉你入去理大暴動大學參加暴動 你自己行入去 又有汽油彈掟又有製造汽油彈實習課堂...又有爬屎渠逃亡實習
呆灣有「暴大密室」玩

引用:
原帖由 qq338 於 2020-11-18 08:39 AM 發表
睇新聞都成日睇到,某某人到警署協助調查,所有「未被正式起訴」嘅都叫做協助調查
呢個人係理大學生?係咪真係大學生嚟㗎?冇理由咁簡單都唔知,常識嚟㗎
佢地智商有問題呀
求情理由都係話自己弱智

引用:
原帖由 ar2man 於 2020-11-18 08:39 AM 發表

佢地當日班理大暴徒真係on9 到爆
中大暴動放左人,唔代表理大暴動放人 有證據中大暴動都會告
最 on 9係吹雞叫傻西去救手足
手足就走9晒........救果班比人拉

傻西

引用:
原帖由 shellshell 於 2020-11-18 08:35 AM 發表
強姦,殺人之後協助調查就冇事?
岸鳩乎?
戇鳩是也

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]