• 瀏覽: 29,958
  • 回覆: 309
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-11-18 04:08 AM 發表
外媒報道,美國前總統奧巴馬接受外國雜誌訪問時表示,若不是2008年至2009年的全球金融危機,在貿易議題上他對中國可能「

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201117/photo/bkn-20201117232633672-1117_00842_001_01b.jpg?20201118000743

外媒報道,美國前總統奧巴馬接受外國雜誌訪問時 ...
跟本一直想侵略, 自己冇本事,就想整死人

美國如果唔打壓中國,全球貿易不出十年,肯定系一面倒傾斜中國,到時美國經濟,有可能拉美化,呢點就系兩黨都同仇敵愾原因

早晚整番鑊杰野俾美國佬歎!
😎

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2020-11-18 05:47 AM 發表

歐美國家都是一坵之貉。
絕對是一個世界最流氓最無賴的國家,所有野人地做吾得自已做就正義

引用:
原帖由 面交player 於 2020-11-18 05:59 AM 發表
2008後中國差唔多食晒全球通漲, 換來美國今日咁對待。

救完佢仲要比佢圍攻
駛9理佢,衰9左個撚個都話原本乜原本7架啦

引用:
原帖由 隨心,隨緣。 於 2020-11-18 06:12 AM 發表
🐴快食食🍌🍌🍌🍌🍌
今日又一隻美狗食L錯藥!

引用:
原帖由 cwbguy 於 2020-11-18 05:06 AM 發表

在1980年代,若不是因為美國要對抗蘇聯,一定繼續圍堵及封鎖中國
在1998年,若不是因為美國的LTCM基金爆煲,對衝基金大鱷一定整死香港才罷手
在2001年,因為美國發生911,要靠中國幫手反恐,才唔搞中國
在2009年,美國發生次按危機,要靠中國買債救佢
在2020年,因為美國發生Covid-19疫症大流行,連呼吸機都要靠中國,否則特朗普可能己經同中國斷交
美國人忘恩負義 :sm ...
白鬼從史前時代已經係信唔過

天滅美國是常識

規矩或者法律係用來對付窮國弱國🤣

引用:
原帖由 hw1chan 於 2020-11-18 05:43 AM 發表
奧巴馬, 俾個like 你
無恥漢奸,支持外國勢力對付自己國家

佢老美臭西要滅絕天朝之心不死...

邊個去中國乞求買美債

講到尾....

"拜登在周一(16日)說,「美國需要和其他的民主政體站在一起,來讓我們的規則施行於世界,而不是看着中國和其他國家,向我們下達他們的命令。」"

哦~明哂

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2020-11-18 05:49 AM 發表
美國禍害全球
中國造福宇宙
但忘恩負義的何止美國呢?
中國以德待人,但人以怨待中!

尼D仆街死白人,好心沒好報,天有眼既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]