• 瀏覽: 28,164
  • 回覆: 5
  • 追帖: 3
本主題由 motivation 於 2020-11-18 09:39 AM 移動
引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-11-17 11:25 PM 發表

玩政治又唔識玩,學埋啲小學雞,仲要跟埋班港獨儍仔一齊,現在搞到泛民全部都無得玩,呢啲咪叫做全軍覆沒囉。
香港人玩政治,得啖笑啦!衰過文革。東歐啲傻佬都冇咁癲要打爛自己屋企,同中東敘利亞,非洲利比亞啲白痴大學生有得揮!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
繼續反中亂港嘅話,就係三煞位,邊個坐邊個死!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 teddysignal 於 2020-11-18 12:25 AM 發表

點解民主黨一唔掂,12瞞徒既家人就集體消失左。前排自稱12瞞徒家人成日走出黎要求政府求人架,而家去晒邊?係咪冇糧支,所以深潛左?
民主黨失勢,香港市民終於可以安居樂業,過返正常生活。
民主黨都冇糧支啦,仲邊有糧支俾班包到成隻粽嘅戲子噃。之前啲黑基金袋住先!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-11-18 06:25 PM 發表

見到陳方安生從此知錯, 唔再丟人現眼, 就知係甚麼年代啦。 蝦蝦霸霸咗成20年,夠啦。
阿婆走得快,一定有古怪!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 law31 於 2020-11-18 01:58 AM 發表

呢篇文寫得幾好  (80、90年代間香港的GDP等於中國的25%)濫暴派就係眷戀這個年代...
反對派犯了7個大錯
4名反對派立法會議員的資格一直備受爭議,人大常委周三一錘定音,講清楚了標準,這4名議員不能夠留下,另外17名反對派同盟中,有15名議員表示同上同落,一起辭職。
這事件緣起於7月30日這4位人士收到選舉主任的通知,他們競選立法會議員的資格不符《基本法》要求,因 ...
有見地!

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2020-11-21 04:53 PM 發表

有見地!
帶領嗰黨到如斯田地,司徒華都跳番出黎打佢兩巴!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]