• 瀏覽: 28,165
  • 回覆: 200
  • 追帖: 3
本主題由 motivation 於 2020-11-18 09:39 AM 移動
仲唔走博拉呀、個個都鬥快閃、又冇錢搵

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 沉淪緊的腥港 於 2020-11-18 02:26 AM 發表

成班垃圾人渣買國賊應該下地獄
x2,好!做人做到呢班人甘重有乜義意?好做唔做,係都要做賣國漢奸。。抵佢地死。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tktprim 於 2020-11-17 07:50 PM 發表

全國人大常委會上周三通過決定,撤銷郭榮鏗等四名民主派立法會議員的資格,觸發另外十五名民主派議員集體「總辭」抗議。總辭行動遭到國務院港澳辦和中

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/03db67d089139e14f4071d291afc3915/stheadline/inewsmedia/20201116/_2020111607385773043.jpg
兩條柒頭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十月四 於 2020-11-17 10:44 PM 發表

準備著草。
咁咪又要眾籌

回覆 引用 TOP

許智峯都消失哂、好清靜!

回覆 引用 TOP

攬炒成功......
oh, 原來係自炒

回覆 引用 TOP

好,快啲走。政府有多謝你。又幫政府慳錢?👍🏻

回覆 引用 TOP

最好全部走晒。反正祖國話事唔需要你哋依班人,快走!

回覆 引用 TOP

一舖成個黨都玩完

回覆 引用 TOP

隻白鴿燒咗嚟食?可能到三白眼做主席變成激進不民主黨或者結合埋人民力量

回覆 引用 TOP

重有數未找,共產黨會照顧你的

回覆 引用 TOP

民主黨洗牌?再開一個叫白鴿黨咪得囉,名之嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2020-11-18 12:20 AM 發表

兩隻契弟無撚用
老婆跟的士佬走佬的綠帽廢柴。

回覆 引用 TOP

抆屎黨全部去食屎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mike13 於 2020-11-18 01:11 AM 發表

所謂一鷄死一鷄鳴,呢班人玩咗咁多年,都玩唔到什麼花臣,直到上年被港獨份子騎劫,佢地先至醒覺要用暴力先能爭取到支持,但係,佢地發夢也估不到中央推出一條港版國安法嚟收搭你班人,到下年立法會選舉嘅時候,除了建制派之外,其餘報名參選嘅人,就係真真正正嘅港獨份子。
入吾入到閘? 已經係ㄧ個問題, 之後會吾會俾人DQ?? 又係ㄧ個問題. 出年垃圾會選舉, 犯民吾會多過10值.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]