• 瀏覽: 21,594
  • 回覆: 197
  • 追帖: 2
本主題由 motivation 於 2020-11-19 11:19 AM 移動
美博霧兄馮貝殼指有大量正句正名 應國 立國以來從未發生過罪案

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範

回覆 引用 TOP

做難民被姦都可以接受喇!移民被殺超值啦!

回覆 引用 TOP

黑3人移民應國刻不容緩

杜鵑鳥
它將自己的蛋產在別的鳥的巢,推卸養育責任
更可怕的是寄生杜鵑鳥有種與生俱來的本能
一出生就會把其它的鳥蛋和幼雛推出鳥巢
自己獨享資源,扼殺原生幼雛的生存權利
自私的典範

回覆 引用 TOP

無所謂啦,當地市民做咩都得,自由萬歲!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-11-17 06:58 PM 發表

移居英國,除了柴米油鹽,最多人擔心,就是治安。事實上,英國治安絕不及香港好。為了節省資源,英國自2010年起已陸續關閉全

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201117/photo/bkn-20201117160050026-1117_00862_001_fb.jpg?20201117181658

今時今日真實嘅英國大家又知幾多,持 ...
早走早享受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-11-17 07:47 PM 發表

黃人話警察係黑警
無差館係烏托邦
解散__隊,刻不容緩

回覆 引用 TOP

曱甴最嚮往既地方,有民主自由做地底泥都值

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-11-17 19:50 發表

英國都唔少黑人
仲有歐洲難民

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-11-17 06:58 PM 發表

移居英國,除了柴米油鹽,最多人擔心,就是治安。事實上,英國治安絕不及香港好。為了節省資源,英國自2010年起已陸續關閉全

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201117/photo/bkn-20201117160050026-1117_00862_001_fb.jpg?20201117181658

唔怕!
香港嘅手足唔怕黑暴。
最憎警察。

回覆 引用 TOP

個重點就係香港應該取消多重國籍

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-11-17 19:15 發表

「英國自2010年起已陸續關閉全國逾600間警局(近半數)」。咁黃人一定中意啦。黃人最憎警察,近半數警局關閉,雖然同解散警隊有距離,但暫時都可以收貨啦。

英國啲罪犯見到黃人,雖然都係黃皮膚黑頭髮,但如果知道大家都中意在混亂中揾食,都憎警察,係同路人,實俾足面,唔會搞佢㗎。
聽過同行如敵國未?

"The universe is change. Our life is what our thoughts make it." Marcus Aurelius
引用:

講乜都冇用,
黃人話最緊要有民主自由。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 _JoN_ 於 2020-11-17 08:22 PM 發表

聽過同行如敵國未?
係喎,而且係外來人爭食,大鑊!

回覆 引用 TOP

引用:

有民主,有得投票,有唔戴口罩嘅自由就得啦。

😪

扒手周圍都有

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]