• 瀏覽: 25,668
  • 回覆: 197
  • 追帖: 1
+3
英國有民主,治安差都係值

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-11-17 07:15 PM 發表
「英國自2010年起已陸續關閉全國逾600間警局(近半數)」。咁黃人一定中意啦。黃人最憎警察,近半數警局關閉,雖然同解散警隊有距離,但暫時都可以收貨啦。

英國啲罪犯見到黃人,雖然都係黃皮膚黑頭髮,但如果知道大家都中意在混亂中揾食,都憎警察,係同路人,實俾足面,唔會搞佢㗎。
英國罪犯知道佢地香港暴徒大學畢業優秀煮人翁,個個爭拜曱甴為師,收靚都收唔切

引用:
原帖由 Binibini 於 2020-11-17 07:32 PM 發表
犯罪率高,就追到底特律,只係冇人地咁多黑人(90%)
英國好多拉登門生

特然咁關心英國及黃人嘅?

英美都好多強姦,其實只係好過印度少少。

持平一點,
大城市治安是差點,只要不是太招搖過市,問題不大.但爆竊,偷車就比較常見.

居英港人自己組織治安隊囉

想一下,依家不良社會分子欺負英國人,但當香港人到英國,這些人就會馬上成為不良社會分子的目標,這樣可以減少英國人的不滿。殺人強姦香港人將成為英國嘅風潮。

我哋應該鼓勵蝗屎曱甴移民到閹割,一石二鳥

引用:
原帖由 stephen 於 2020-11-18 11:13 AM 發表
特然咁關心英國及黃人嘅?
已經有2000人通過BNO申請移民英國...........問題是當中很多水平不夠呀....!!
如果有大量退回的個案..........多多少少會對yellow object有心理影響.........!!
所以要在前期做好心理輔導.........怕被拒絕的yellow object對英國有仇恨......!!
另一層面是不想水平低的yellow object移民英國........!!

引用:
原帖由 theowl 於 2020-11-18 11:24 AM 發表
持平一點,
大城市治安是差點,只要不是太招搖過市,問題不大.但爆竊,偷車就比較常見.
你有夠天真..........英國現在是在明示只收有錢的家庭.....什麼政治都是屁話..!!
同時真正知道英國情況的人對這新聞嗤之以鼻........因為他們知道整體局面.....!!
也會租用比較安全的英國社區.........只要本身有英國當地的朋友及親戚問題就不大...!!
新聞說的問題什麼國家沒有..........只是程度是否嚴重的問題.......!!

也對眼紅的人消消氣..........英國人出招背後會有多重目的....!!
看似很矛盾其實目的極度一致.....!!

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-11-17 06:58 PM 發表
移居英國,除了柴米油鹽,最多人擔心,就是治安。事實上,英國治安絕不及香港好。為了節省資源,英國自2010年起已陸續關閉全

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20201117/photo/bkn-20201117160050026-1117_00862_001_fb.jpg?20201117181658

今時今日真實嘅英國大家又知幾多,持 ...
我支持黃畜離開香港, 英國有「炆煮豉油」, 連D賊都會高汁 D 的

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-11-17 19:15 發表
「英國自2010年起已陸續關閉全國逾600間警局(近半數)」。咁黃人一定中意啦。黃人最憎警察,近半數警局關閉,雖然同解散警隊有距離,但暫時都可以收貨啦。

英國啲罪犯見到黃人,雖然都係黃皮膚黑頭髮,但如果知道大家都中意在混亂中揾食,都憎警察,係同路人,實俾足面,唔會搞佢㗎。
我覺得反而會先搶哂黃皮膚黑頭髮人種既錢先喎

引用:
原帖由 shizuma 於 2020-11-18 11:23 AM 發表
英美都好多強姦,其實只係好過印度少少。
黃畜自由西, 就是求這些

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-11-18 02:02 AM 發表

如果有錢........出入有司機.........住宅區有強大保安.........真心不錯....!!
同時你可以雇用英國人當你的家庭佣工.........簡單來說.......你有錢在英國會很舒服.....!!
得到的服務會比香港好........問題是一定要好有錢........!!

飲汽水...食薯條....咬漢堡包生活的想法........就別去英國了.....!!
年 ...
但英國有民主喎,有民主嘅話食住呢啲咁次要嘅嘢唔洗考慮

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]