• 瀏覽: 3,656
  • 回覆: 19
我邊系東莞,今天又見到解放軍運送一批武器,已經有一個多月無見過運送裝備啦,蓋住唔知咩來,形狀可能系登陸戰車之類,睇區路線估計運送去福建方向。數量算幾多,趕住去廁所,無數啦。

我上唔到去,上親去要隔離28天,所以師兄你拍些照片來睇睇,over

引用:
原帖由 廣東傳說 於 2020-11-16 06:46 PM 發表
我邊系東莞,今天又見到解放軍運送一批武器,已經有一個多月無見過運送裝備啦,蓋住唔知咩來,形狀可能系登陸戰車之類,睇區路線估計運送去福建方向。數量算幾多,趕住去廁所,無數啦。
thanks

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-16 07:03 PM 發表
我上唔到去,上親去要隔離28天,所以師兄你拍些照片來睇睇,over
你想佢俾國安約飲茶?見到唔係問題,影相就會出問題。

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2020-11-16 09:17 PM 發表

哦!!!!咁當我冇講過囉

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2020-11-16 21:17 發表

放上抖音公諸同好

引用:
原帖由 廣東傳說 於 2020-11-16 06:46 PM 發表
有無屎坑現場報導

可能隨時會打。

做足準備,隨時候命!

引用:
原帖由 神經刀~ 於 2020-11-16 09:17 PM 發表

寕俾(呆灣)人知, 莫俾(呆灣)人見?

引用:
原帖由 白鴿眼黨2 於 2020-11-17 11:49 AM 發表

寕俾(呆灣)人知, 莫俾(呆灣)人見?
有相片就可以被軍事專家分析出很多一般軍迷忽略的細節,可能構成軍事情報泄露

引用:

只有張相,就搵到樓主屋企。

運得就唔怕你知,最好影多d相post上網,菜菜子會開心好多

估計作登島演練,我想大概是做給台灣人看。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]