• 瀏覽: 4,993
  • 回覆: 39
+13
引用:
原帖由 神名綾人 於 2020-11-17 06:50 AM 發表
可惜未開通關口,屈唔到落大陸人度
班人唔好以為上種做左日本人就安全,有人要落你種就落你種,等着你們的只會是另一場種族大屠殺、人口大清洗。即使天皇有你班人血統都無用。

引用:
原帖由 神名綾人 於 2020-11-17 06:50 AM 發表
可惜未開通關口,屈唔到落大陸人度
猶太人在走進毒氣室那一刻,都深信自己喺最正統嘅德國人。

唔知十九才子又點幫日本洗白?代購,一定係大陸代購做!

引用:
原帖由 starr 於 16-11-2020 15:55 發表
周五(13日),日本某知名快消服裝品牌的一個聯名系列于全球同步發售新衣,日本名古屋某家門店被“擠爆”:店內水泄不通,沒有人遵循社交距離,滿地碎玻璃,連模特身上的衣服也被“扒個精光”。

以前大肆報道中國人搶購該品牌衣服的日本主流媒體,卻在這個時候選擇“噤聲”。
https://cdn.discuss.com.hk/t/ac0b18/f/800x0/https://p6-tt.byteimg.com/origin/pgc-image/SGQsklx83YWJv8?from=pc ...
Is this FREEDOM?

原來外國嘅月亮都唔圓

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-11-16 06:09 PM 發表
典型被亂種嘅結果,正如美國白人被黑鬼亂種,通街智障。

中國幾百年前經歷的亂種惡果,現在全都要發生在這些國家身上,他們應該一早估到。
香港曱甴就是亂種

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-11-17 10:48 PM 發表

班劣等人一早幫日本亂晒種,成班做左日本人喇,仲洗年年入境無限loop,人傻真喺無得救。
倭寇本身就是劣等人,香港黃絲大多數都是劣種。

當年聼人話日本仔過馬路好守規矩, 去銀座見行人指示燈紅色就企喺度等, 點知身邊的日本人見冇車一齊沖過馬路, 得我一個企路邊等轉燈。

黃絲、恨國黨、公知們看到會十分不舒服的

引用:
原帖由 starr 於 2020-11-16 03:55 PM 發表
周五(13日),日本某知名快消服裝品牌的一個聯名系列于全球同步發售新衣,日本名古屋某家門店被“擠爆”:店內水泄不通,沒有人遵循社交距離,滿地碎玻璃,連模特身上的衣服也被“扒個精光”。

以前大肆報道中國人搶購該品牌衣服的日本主流媒體,卻在這個時候選擇“噤聲”。
https://cdn.discuss.com.hk/t/ac0b18/f/800x0/https://p6-tt.byteimg.com/origin/pgc-image/SGQsklx83YWJv8?from=pc ...
美洲病夫的百貨店開倉日都不遑多讓,還會大打出手演出全武行

引用:
原帖由 呢個外圍的獅子 於 2020-11-18 08:32 PM 發表

可能啩,但日本人本身是不是劣等人並不是我説話的重點。

你要明白,那一群精英等級的日本人有能力將自己重新提煉升格,即使俾你估中他們本身是劣等人,他們照樣能上昇為神族,這是世界上一大部分愚蠢的平凡人花盡一輩子精力都無法理解的事情。在他們這個自我昇華的提煉程序中,並沒有安排你們這群劣等人的位置,聽明白了沒有???世界從來是可塑的,而這個重塑世界的過程中,你們這群劣等人無資格指指點點。他們要你死,你就必須死。

這種能重塑世界的創造力,就是上等人和劣等人的最大分別。而如果劣等人不跳出這個框框,是註定無法理解上等人的世界。

引用:
原帖由 呢個外圍的獅子 於 2020-11-18 08:32 PM 發表

我講呢番説話並唔喺偏幫日本人,而喺我留意到中國人之中有班智商較低,無法理解複雜理論嘅人,好鐘意九衝出黎七,完全唔知自己喺擺左全中國人上抬,最後出事都喺我地呢班人汁手尾,而你地一定連影都無。

日本早年又唔係未試過
健忘係人類天性

早排話大陸某泳池塞爆人
其實係日本地方

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-11-18 11:11 PM 發表

可能啩,但日本人本身是不是劣等人並不是我説話的重點。

你要明白,那一群精英等級的日本人有能力將自己重新提煉升格,即使俾你估中他們本身是劣等人,他們照樣能上昇為神族,這是世界上一大部分愚蠢的平凡人花盡一輩子精力都無法理解的事情。在他們這個自我昇華的提煉程序中,並沒有安排你們這群劣等人的位置,聽明白了沒有???世界從來是可塑的,而這個重塑世界的過程中,你們這群劣等人無資格指指點點。他們要你死 ...
睇日本漫畫太多⋯⋯

引用:
原帖由 skylark 於 2020-11-18 10:01 PM 發表
當年聼人話日本仔過馬路好守規矩, 去銀座見行人指示燈紅色就企喺度等, 點知身邊的日本人見冇車一齊沖過馬路, 得我一個企路邊等轉燈。
年年去日本玩
年年都見日本佬係街邊屙尿⋯⋯

我就無乜種族情仇
邊個地方都有好有壞
唔會一竹篙打一船人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]