• 瀏覽: 5,605
  • 回覆: 74
+9
佔中佔旺都係咁啦

遲下撘帳篷,裏面就有used condom 啦!

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-11-15 04:28 PM 發表
香港佔中果時仲開埋檯打麻雀添啦,呢d真係小兒科!
仲有帳幕扑野

戲子

香港話絶食嗰班飲雞湯都係咁喇

引用:
原帖由 男E 於 2020-11-15 04:14 PM 發表
泰國首都曼谷再有反政府示威,示威者與警方爆發衝突。期間,大批集會群眾席地而坐,還有民眾就坐在民主紀念碑前,就地架起火爐,席地烤肉,邊抗爭邊享用美食,引起網民熱議。

facebook粉絲專頁「泰國冰塊」將照片放上網,並寫道「參加抗議示威新手法」,還在下方標記「有誰會比這個更悠閒嗎?」,讓許多網民也紛紛留言回應,「好歡樂」、「到底是在抗議還是集體野餐?!」、「泰國人都好有創意」、「不說還以為是野 ...
咪同佔旺一撚樣😂
烏合之眾

草莓廢青
一出警棍卽流馬了/死

引用:
原帖由 男E 於 2020-11-15 16:14 發表
泰國首都曼谷再有反政府示威,示威者與警方爆發衝突。期間,大批集會群眾席地而坐,還有民眾就坐在民主紀念碑前,就地架起火爐,席地烤肉,邊抗爭邊享用美食,引起網民熱議。

facebook粉絲專頁「泰國冰塊」將照片放上網,並寫道「參加抗議示威新手法」,還在下方標記「有誰會比這個更悠閒嗎?」,讓許多網民也紛紛留言回應,「好歡樂」、「到底是在抗議還是集體野餐?!」、「泰國人都好有創意」、「不說還以為是野 ...
要求總理巴育下台, 點樣跟你傾?

睇幾時搭帳幕扑嘢。

引用:
原帖由 k1l 於 2020-11-15 04:16 PM 發表
佔中時咪一Q様
同一班歐美政棍背後成員
當然劇本一様

引用:
原帖由 中秋綠色的留言 於 2020-11-15 04:38 PM 發表
學到足香港佔中。
沖入皇宮打邊爐

咪幾好,和平示威得嚟又開心

破壞人民守法意識

叫旺角女村長去睇埸啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]