• 瀏覽: 23,856
  • 回覆: 333
  • 追帖: 1
+5
呢條撚樣話強制免費檢測冇用,要強制巿民去付費嘅私家醫院先有用!

檢測完唔做足個人衞生根本冇用,最有效方法係全港封閉兩星期

黃醫死全家

呢啲說話講出嚟即係話:我係戇鳩傻西醫學會長。

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-11-15 01:14 AM 發表
祖國點控制疫情, 照做就得啦, Up咁多做乜春.
歐美睇唔起亞洲人,所以無視亞洲抗逆經驗免得變跟隨者,所以歐美一直自打嘴巴,由話帶口罩無用改口變帶布口罩再變三層口罩,連邊樣口罩有無用都無研究,香港則睇唔起大陸,基本同歐美睇唔起亞洲人無分別

有病趴趴走,就最有好處

肯驗既 . 成人永久居民派 3000 , 未成年或非永久居民派 2000 .

肯定有 95% 既人會驗 .

俾市民點都好過俾黑醫 .

蔡九。堅九。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-11-15 12:53 AM 發表
【Now新聞台】醫學會會長蔡堅擔心,強制病人接受檢測,並設有罰則,會令患者拒絕求醫,對控制疫情沒有幫助。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/VIR-DOCTOR-201114-20.jpg

【Now新聞台】醫學會會長蔡堅擔心,強制病人接受檢測,並設有罰則,會令患者拒絕求醫,對控制疫情沒有幫助。

蔡堅:「要罰款二千元,甚至要監 ...
D人唔聽話 最後要用健康碼 無健康碼車都無得搭
餸都無買 先做到全民檢測

醫學會會長😂

引用:
原帖由 神風999. 於 2020-11-15 06:52 AM 發表

D人唔聽話 最後要用健康碼 無健康碼車都無得搭
餸都無買 先做到全民檢測
冇可能 ..

香港既環境跟本就做唔到 ..

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-11-15 01:14 AM 發表
祖國點控制疫情, 照做就得啦, Up咁多做乜春.
對啊

又係嗰尻吹政策咩都唔好 但又無建議嘅仆街

每人3千比你班醫護做檢測就一定有幫助

依種所謂醫學界專業人士以因為政見而莫視了科學和良知

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]