• 瀏覽: 1,693
  • 回覆: 16
+2
中國空軍強大后,世界空軍格局劇變,俄羅斯將不如中國了
中國慨飛機已經很犀利了,殲-20和F-35和F-22都系高端飛機,唔知邊個最犀利慨。

中國戰機趕超俄羅斯:戰后世界空軍格局劇https://www.bbc.com/zhongwen/simp/world-54939505

中國飛機確實唔錯,但感覺俄羅斯飛機仲系很犀利慨,渠哋有好慨發動機。

又係bbc檔嘢係度玩挑撥離間!

俄羅斯冇錢,等於一隻千里馬食唔飽

俄羅斯的米格41速到可以打敗美國的sr71,呢個英國毒果又唔提,仲有俄羅斯的s70 bomber 佢又唔提,

根本英國玩緊離間中俄的文宣攻擊

引用:
原帖由 奶少 於 2020-11-14 11:06 PM 發表
俄羅斯冇錢,等於一隻千里馬食唔飽
冇錢係美國害佢,俄羅斯會有仇報仇!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-14 11:08 PM 發表
俄羅斯的米格41速到可以打敗美國的sr71,呢個英國毒果又唔提,仲有俄羅斯的s70 bomber 佢又唔提,

根本英國玩緊離間中俄的文宣攻擊

聽下就算

不能受挑撥  

引用:
原帖由 motiwa 於 2020-11-15 02:43 AM 發表
不能受挑撥  
馬卓安幾日前發表英國而家日落西山,不滿現今世界由中美俄三國鼎足主宰,這個智將就嗱嗱臨發表這些想挑撥當代三大戰神大戰的文宣??,

又想三個戰神重犯佢英國當年受美國唆擺去打德國之誤,提供機會,學美國成為大國而起嗎?

北極熊生產力輸呀爺幾條街!

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2020-11-15 10:01 AM 發表
北極熊生產力輸呀爺幾條街!
無問題喎,而家是中俄同盟,鎗頭一致向美

中國被美國襲擊,俄導彈也會啟動攻美

俄羅斯空中不足,就會有中國補上!

中俄同盟,一個戰力強大到連美國也不是敵手的超級強者,就是事實!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-15 10:33 AM 發表

無問題喎,而家是中俄同盟,鎗頭一致向美

中國被美國襲擊,俄導彈也會啟動攻美

俄羅斯空中不足,就會有中國補上!

中俄同盟,一個戰力強大到連美國也不是敵手的超級強者,就是事實!
蜀+吳,曹操亦束手無策

引用:
原帖由 摸胸呻吟屈非禮 於 2020-11-15 12:03 PM 發表

蜀+吳,曹操亦束手無策
歷史話俾大家知道,當五眼聯盟打唔低中俄聯手,就會用離間計這些賤招

所以中國也應以其人之道,還施英國,應先揾英國來開刀!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-11-15 12:07 PM 發表

歷史話俾大家知道,當五眼聯盟打唔低中俄聯手,就會用離間計這些賤招

所以中國也應以其人之道,還施英國,應先揾英國來開刀!
英國人大部份反華底,亦係牆頭草,永遠靠唔住!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]