• 瀏覽: 5,207
  • 回覆: 74
+2
有$有貢獻

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2020-11-15 02:01 AM 發表
胡志偉係雙料議員
唔做立法會都仲有區議會份糧
原來有後備,跟佢一齊總辭就7左!

搵唔到嘢做,咪再上街喊口號,攪破壞,等幕後老闆比💰

貢獻下半生?

司徒華在生講過
胡志偉係一個好老實嘅人
唔適合攪政治

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-14 04:07 PM 發表
4名攬炒派議員被DQ後,觸發15名攬炒派「鬧辭」日前已遞交辭職信,但係各人辭職生效日期唔同,攬炒派許智峯於(12日)即時生效,手持黃傘向立法會秘書處遞交辭職信「議會陣線」毛孟靜(13日)凌晨起生效,仲其餘十三位議員至12月1日先生效........

香港許多企業裁減員工,奸邪妖獸斥責「無良心」、「不顧社會責任」,但奸邪妖獸裁員,自己無良心、自己不顧社會責任卻無問題。
...
點解其他D人渣賤畜要12月1日先生效?

全部要立即生效,反正呢班畜牲剩餘時間只會曠工

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-11-15 11:19 AM 發表
貢獻下半生?
為左糧支,貢獻下半身都要啦

都吾明胡志偉可以做到呢個位, 人又on9, 又柒上腦

引用:
原帖由 st105 於 2020-11-15 12:14 AM 發表
糊塗志偉! 在你領導下,白鴿變成紅燒乳鴿啦!😋

白鴿黨都比你滅左啦!仲出來柒😂
胡志偉呢條L樣成為滅黨(民主)偉人, 豐功偉績, 香港可得點太平了。

引用:
原帖由 ironsirleroy 於 2020-11-24 09:55 PM 發表
都吾明胡志偉可以做到呢個位, 人又on9, 又柒上腦
你估佢好想做咩,你見綠帽逃打死都唔上依位就知道係水尾,明明應該輪到佢,佢寧願戴綠帽都唔做

引用:
原帖由 bwah 於 2020-11-14 04:10 PM 發表
傳聞中的攬炒終於實現了~~泛民被攬炒,連累埋所有議員助理都被炒,個個垂頭喪氣,之前不是大叫我要攬炒咩?
你有見到佢哋垂頭喪氣咩? 點解我會想到佢哋開舞會大事慶祝攬炒成功,導致疫情第四波爆發嘅?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-14 04:07 PM 發表
4名攬炒派議員被DQ後,觸發15名攬炒派「鬧辭」日前已遞交辭職信,但係各人辭職生效日期唔同,攬炒派許智峯於(12日)即時生效,手持黃傘向立法會秘書處遞交辭職信「議會陣線」毛孟靜(13日)凌晨起生效,仲其餘十三位議員至12月1日先生效........

香港許多企業裁減員工,奸邪妖獸斥責「無良心」、「不顧社會責任」,但奸邪妖獸裁員,自己無良心、自己不顧社會責任卻無問題。

新聞來源連 ...
呢百名被遣散,會唔會同生果轉貼員搶飯食,一齊湧入香討呢?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-11-14 04:34 PM 發表
貢獻什麼??
眾籌。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-11-14 04:59 PM 發表

黃人,曱甴記得要鼎力支持
你係咪指周浩鼎呀?佢應該不分黃藍為市民服務嘅.

炒百幾人喎,
咁大單,
李卓人出嚟了解下,
吠下啲無良僱主啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]