• 瀏覽: 5,229
  • 回覆: 74
+2
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-11-14 10:45 PM 發表

申請保就業囉
保就業 資方要出錢, 依家開支冇得claim政府 仲邊有錢

之前收左咁多黑金,
拎少少出來來養員工都唔制,
尼班咁既垃圾

成功攬炒,
求仁得仁。。。

個冧把基金呢?

成功攬炒

又多D人冇野做啦

胡志偉做民主黨主席, 犯民領班.

做到立法會一個議員都冇.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-14 04:07 PM 發表
4名攬炒派議員被DQ後,觸發15名攬炒派「鬧辭」日前已遞交辭職信,但係各人辭職生效日期唔同,攬炒派許智峯於(12日)即時生效,手持黃傘向立法會秘書處遞交辭職信「議會陣線」毛孟靜(13日)凌晨起生效,仲其餘十三位議員至12月1日先生效........

香港許多企業裁減員工,奸邪妖獸斥責「無良心」、「不顧社會責任」,但奸邪妖獸裁員,自己無良心、自己不顧社會責任卻無問題。

新聞來源連 ...
齊齊含撚打飛機

致2019年6月開始,我已經變得很暴力,因為佢地阻人返工,影響經濟。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-11-14 04:07 PM 發表
4名攬炒派議員被DQ後,觸發15名攬炒派「鬧辭」日前已遞交辭職信,但係各人辭職生效日期唔同,攬炒派許智峯於(12日)即時生效,手持黃傘向立法會秘書處遞交辭職信「議會陣線」毛孟靜(13日)凌晨起生效,仲其餘十三位議員至12月1日先生效........

香港許多企業裁減員工,奸邪妖獸斥責「無良心」、「不顧社會責任」,但奸邪妖獸裁員,自己無良心、自己不顧社會責任卻無問題。
...
妓女市場多左新血。

引用:
原帖由 gig1234 於 2020-11-14 10:49 PM 發表
之前收左咁多黑金,
拎少少出來來養員工都唔制,
尼班咁既垃圾
黑金緊係要袋袋平安啦

真攬炒

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-11-14 05:01 PM 發表
要貢獻都要先有資源先得,唔該....又眾籌啦喂!
而市民就會用「金錢」去證明班飯民係有「真正的民意受權」!
d錢會繼續嚟

幫政府慳番幾千萬。。。

胡志偉回到社區「獻世」就似多啲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]