• 瀏覽: 2,398
  • 回覆: 15
2020年11月13日:美國總統  特朗普  宣布國家進入緊急狀態。
在此之前,他撤換國防部長。
====
我的評論:
小粉紅們還是起勁兒攻擊我。
我常常說啦:把你們的精力貢獻予國家。
我是愛國的,我希望這次 特朗普 不是真的要打仗,而是要嚇唬 Joe Biden
。無論如何,中國外交部+ 解放軍須要警醒。
網友們可以破例地對政治議題【例如此事】發表意見。

持劍衛道的精神是,在不影響中國目前執政者繼續執政之下,以正義消弭邪惡,本著自由平等博愛。改善 中國和香港的同胞的福祉。
有心機同你討論嘅比你加哂黑名單啦,仲出POST黎做乜??

引用:
原帖由 請輪入用戶名稱 於 2020-11-14 04:26 PM 發表
有心機同你討論嘅比你加哂黑名單啦,仲出POST黎做乜??
一樓提到愛國。
你要做的我一向主張政治討論的起點也。
我鼓勵你也養成愛國情操。

我都唔講其他媒體,美國政府同白宮官方網站都無講過既野,你居然敢貼出黎。真係當全香討都好似你咁弱智?
時政文化討論, 唔係比你貼假新聞架
大紀元真係痴撚左線,咁樣作新聞都得既,當侵侵死架?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-11-14 06:51 PM 發表
我都唔講其他媒體,美國政府同白宮官方網站都無講過既野,你居然敢貼出黎。真係當全香討都好似你咁弱智?
一樓已經預測了你這個留言:你申報利益-- 是否每天都攻擊我?
如果不是,那麼申報第二點-- 一樓說的愛國-- 你愛國家嗎?

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-11-14 07:00 PM 發表

一樓已經預測了你這個留言:你申報利益-- 是否每天都攻擊我?
如果不是,那麼申報第二點-- 一樓說的愛國-- 你愛國家嗎?
你先證實你一樓既消息,我已經點左條明路比你,就係係美國聯邦政府同白宮官方網站搵來源。
就算CNN ABC Fox 等等媒體唔報,白宮同聯邦政府會無消息?

如果連呢兩個網站都搵唔到你聲稱既野,你就係貼緊假新聞。立場係事實面前不值一提,已經有人舉報左你,你好自為之。

唔該唔好離題,先證明你消息既真實性。香討不應存在呢D咁低質素既主題同故意放流料既論者。

當然,我預左你會黑名單我。
因為你怕。做假既人永遠都害怕真相。

@wilsonkf  
一步一步來:
首先,一樓已經預測了像你這樣的網友。

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-11-14 07:22 PM 發表
@wilsonkf  
一步一步來:
首先,一樓已經預測了像你這樣的網友。
你一樓已經比人封左了。

一步一步黎,第一步就係你要證實你既主題。唔係香討無可能同你解封。

大話係無可能作為討論既基礎。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-11-14 07:24 PM 發表

你一樓已經比人封左了。

一步一步黎,第一步就係你要證實你既主題。唔係香討無可能同你解封。

大話係無可能作為討論既基礎。
很明顯,你還沒有讓大家覺得你的愛國心。
你還有一次機會去表現你的愛國心。

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-11-14 07:28 PM 發表

很明顯,你還沒有讓大家覺得你的愛國心。
你還有一次機會去表現你的愛國心。
你已經無幾多機會證明你既誠信了。

你望到你一樓發生乜事未?快D去搵返個一手來源出黎以示清白啦。

你知唔知侵侵宣布國家進入緊急狀態,只會搞到美國更加立立亂,除此以外唔會有其他作用,我仲買定花生等睇戲,點知居然係流料。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-11-14 06:51 PM 發表
因為你剛剛回頭是岸,所以多一個機會:
一樓說了這個:“我是愛國的,我希望這次 特朗普 不是真的要打仗,而是要嚇唬 Joe Biden。無論如何,中國外交部+ 解放軍須要警醒。網友們可以破例地對政治議題【例如此事】發表意見。”

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-11-14 02:16 PM 發表
2020年11月13日:美國總統  特朗普  宣布國家進入緊急狀態。
在此之前,他撤換國防部長。
====
我的評論:
小粉紅們還是起勁兒攻擊我。
我常常說啦:把你們的精力貢獻予國家。
我是愛國的,我希望這次 特朗普 不是真的要打仗,而是要嚇唬 Joe Biden
。無論如何,中國外交部+ 解放軍須要警醒。
網友們可以破例地對政治議題【例如此事】發表意見。
好狗攪笑

講咁多做乜,侵侵加油,美國內戰,唯一出路

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2020-11-14 09:37 PM 發表

因為你剛剛回頭是岸,所以多一個機會:
一樓說了這個:“我是愛國的,我希望這次 特朗普 不是真的要打仗,而是要嚇唬 Joe Biden。無論如何,中國外交部+ 解放軍須要警醒。網友們可以破例地對政治議題【例如此事】發表意見。”
香討唔會討論假新聞

你必須證明你既消息係真確, 先可以開始討論

或者, 你可以認錯, 認自己係廢柴, 去白宮網站fact check 都唔撚識.

經常違規
點解仲未封艇 ?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]