• 瀏覽: 12,391
  • 回覆: 162
+19
垃圾黨

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-14 11:23 AM 發表
城大化學系學生、保良局李城璧中學校友鄭如妍,本月初因患急性肝衰竭,急求換肝續命,但其後出現嚴重腦水腫。其親友透露,如妍今日(13日)獲醫生證實腦幹死亡,家屬決定拔喉,如妍延至今日下午5時許宣告不治。 如妍朋友指,今早疑曾有一名新民黨黨員冒認家屬進入病房,亦有傳該名男子曾自稱為新民黨主席葉劉淑儀助理,亦疑曾向醫生要求拔喉。葉劉回覆《蘋果》時承認,一名黨員曾往探望如妍,指對方是如妍母親的同鄉兼鄰居。對 ...
好多時D神秘事件都同黃人有關,係咪又收左250做野呢 ?

唔好再消費死者去為你地既政冶目的,人地家人已經好慘,人渣樓主and apple人渣記者

提示: 違規內容已被屏蔽
毒果狗妓一個傳字加編垃圾文章..D笨土豬乸曱甴就信到十足十

是不是假新聞,
這行為是謀殺,
入硬

係記者定作者?成編野都係傳,疑兩個字,依兩個字加埋出左幾多次?
無料姐,都比少少質素好唔好

冒認得係家人,又如何證明唔可以係飯民去冒認其他政黨行事呢?
誰叫呢個世界有無間道,更有 Mark Simon 做假團隊!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-14 11:23 AM 發表
城大化學系學生、保良局李城璧中學校友鄭如妍,本月初因患急性肝衰竭,急求換肝續命,但其後出現嚴重腦水腫。其親友透露,如妍今日(13日)獲醫生證實腦幹死亡,家屬決定拔喉,如妍延至今日下午5時許宣告不治。 如妍朋友指,今早疑曾有一名新民黨黨員冒認家屬進入病房,亦有傳該名男子曾自稱為新民黨主席葉劉淑儀助理,亦疑曾向醫生要求拔喉。葉劉回覆《蘋果》時承認,一名黨員曾往探望如妍,指對方是如妍母親的同鄉兼鄰居。對 ...
呀毒果作者,你睇得太多電視劇啦!點解個黨員要叫拔喉?個女仔生死關佢乜事?唔通個女仔知道得太多?

不如你成個劇本寫出來啦!咁鐘意作野!

人命重要?甘呢班人幾時處理交待全香港市民知,
一個答案點處理

附件

0000000001.jpg(115.59 KB)

00000000001.jpg(208.32 KB)

00000001.jpg(163.42 KB)

0000001.jpg(103.72 KB)

0000001_1.jpg(80.3 KB)

000000000001.jpg(153.78 KB)

00001.jpg(176.62 KB)

0001.jpg(129 KB)

01_1.jpg(61.08 KB)

RIP

紅顏每多薄命

樓主而家仲有冇糧出呀? D金主都走得7788 了。

點解香港會變成咁架,唔怪得知咁多人移民英國啦!

引用:
原帖由 hh002 於 2020-11-14 01:16 PM 發表
樓主而家仲有冇糧出呀? D金主都走得7788 了。
點解你咁話樓主? 樓主好有正義感,值得香港人學習,有樓主香港就有希望,樓主加油

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]