• 瀏覽: 12,392
  • 回覆: 162
+19
引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-11-14 11:45 AM 發表

佢認家人,與真家人一同入病房,即係得到真家人默許。
而有真家人在場,佢有冇可能會代真家人要求拔喉?
你唔使同呢條七頭講道理,佢都打橫嚟。逢中必反正仆街。

引用:
原帖由 matthew8wong 於 2020-11-14 11:50 AM 發表

你唔使同呢條七頭講道理,佢都打橫嚟。逢中必反正仆街。
我知道同佢講冇用,但起碼要比冇腦嘅佢知道真道理,至於接唔接受,就睇佢。

遠親不如近鄰,有心了

啲同學全是黃的🤔🤔

所以呢啲嘢,唔係親屬真係唔好畀意見,有乜事就入埋你數

據悉,今早醫生安排家屬入病房,但謝絕非家屬人士進入,包括其朋友、同學均不得內進。惟當時一名並非家屬的男子,疑謊稱為如妍的「伯伯」,因而獲准與家屬一同進入病房。如妍的朋友向《蘋果》透露,該名男子其實是如妍一家的鄰居,和如妍母親相熟,且為新民黨黨員,今早陪同如妍母親到場,但其實不符進入病房的資格。

家人都冇阻止,你班朋友嘈乜

即係點

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-11-14 11:37 AM 發表

嘩!!刑事罪行喎;孽瘤金翅仆街了!!
你收皮啦

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-14 11:23 AM 發表
城大化學系學生、保良局李城璧中學校友鄭如妍,本月初因患急性肝衰竭,急求換肝續命,但其後出現嚴重腦水腫。其親友透露,如妍今日(13日)獲醫生證實腦幹死亡,家屬決定拔喉,如妍延至今日下午5時許宣告不治。 如妍朋友指,今早疑曾有一名新民黨黨員冒認家屬進入病房,亦有傳該名男子曾自稱為新民黨主席葉劉淑儀助理,亦疑曾向醫生要求拔喉。葉劉回覆《蘋果》時承認,一名黨員曾往探望如妍,指對方是如妍母親的同鄉兼鄰居。對 ...
毒果正常人吾睇亦吾信

引用:
原帖由 lamlampeter1 於 2020-11-14 11:48 AM 發表
其實代表乜?個人行為,佢係新民黨就代表新民黨?佢係英藉就代表英國政府?佢係人類佢代表全人類?
我有一手騰訊,我係咪可以代表騰訊?

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-11-14 12:03 PM 發表
據悉,今早醫生安排家屬入病房,但謝絕非家屬人士進入,包括其朋友、同學均不得內進。惟當時一名並非家屬的男子,疑謊稱為如妍的「伯伯」,因而獲准與家屬一同進入病房。如妍的朋友向《蘋果》透露,該名男子其實是如妍一家的鄰居,和如妍母親相熟,且為新民黨黨員,今早陪同如妍母親到場,但其實不符進入病房的資格。

家人都冇阻止,你班朋友嘈乜
我估連家屬都唔阻止,佢地應該係好熟,如一家人般。

轉貼員不如同肥佬黎拔喉,佢官司纏身,轉頭老岩復發,無尾金收入,都唔起狗糧餵飼咖喇! 毒果日日補風捉影,誣陷抄作,視之無恥!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-14 11:23 AM 發表
城大化學系學生、保良局李城璧中學校友鄭如妍,本月初因患急性肝衰竭,急求換肝續命,但其後出現嚴重腦水腫。其親友透露,如妍今日(13日)獲醫生證實腦幹死亡,家屬決定拔喉,如妍延至今日下午5時許宣告不治。 如妍朋友指,今早疑曾有一名新民黨黨員冒認家屬進入病房,亦有傳該名男子曾自稱為新民黨主席葉劉淑儀助理,亦疑曾向醫生要求拔喉。葉劉回覆《蘋果》時承認,一名黨員曾往探望如妍,指對方是如妍母親的同鄉兼鄰居。對 ...
毒果作者作到成篇文都唔知似乜!無人睇得明你講乜呀!

而家又唔係該男子一條友入病房拔喉,而家有晒家人醫生在場,我唔信該男子咁夠薑自作主張叫拔喉,一係同家人相量好先會咁講!

建制派果種貨色

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]