• 瀏覽: 9,606
  • 回覆: 74
  • 追帖: 2
本主題由 motivation 於 2020-11-13 07:51 PM 移動
佢留低最後的說話,人將會消失空氣中,rip

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
冇幾日好日子,應該快啲入監獄,或者好快就要有消息嘞。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 owen11223344 於 2020-11-13 07:33 PM 發表

肥奧兩個月后有排麻煩
呆灣夠膽毒立先講啦,中國講明毒立即打。試下無防嘅,夠膽就毒立,講乜都系費。

回覆 引用 TOP

台灣係中國國民黨用槍從日本人手中搶來的
日本都係強佔台灣
應該物歸原主
國民黨民進黨都應離開台灣
把台灣歸還台灣原住民

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wu0919 於 2020-11-13 10:58 PM 發表

共產黨係打贏過國民黨 不過 未打到去台灣啊
韓戰中國打嬴過美國喎。所以美國吾敢同中國開戰,你古打伊拉克咩。至於呆灣而加驚到甩褲喎。夠膽就宣佈抬毒 ,有美國做竹戈後台,玩大佢呀笨。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lawscw 於 2020-11-14 02:14 AM 發表

病毒出咗招喇..
禽日尾國肺炎18萬幾,專家話今個月內會升至每日20萬以上喎...
尾國真偉大...
美角No.1肺炎死亡數字,就泥突破25萬。中焦人數1500萬。今次真系阿咩力卡Great again.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 namowing 於 2020-11-14 02:21 AM 發表

其實你咁多口炮,買埋咁多垃圾,何不一野過宣佈台獨,到時咪知打唔打囉
買左甘多二手野夠勁,show 下比世人睇都好。等緊呆灣showhand 我就系睇死呆灣無膽。

回覆 引用 TOP

重有嫦娥系月球呢😂

回覆 引用 TOP

好快中伏,幫佢唔倒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Thunderbear 於 2020-11-14 05:09 AM 發表

根本唔同文化,香港已經係好例子,冇感情又何必迫大家,有D野要真心接受先有用
大陸要收回的只是土地。 島上的人什麼文化,想什麼根本不重要。 不聽話自有法律伺候。 越兇狠的刁民,自有越厲害的法律。

其實大陸等咩? 而家唔係好時機收復台灣咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 華山掌門人 於 2020-11-20 02:39 PM 發表

大陸要收回的只是土地。 島上的人什麼文化,想什麼根本不重要。 不聽話自有法律伺候。 越兇狠的刁民,自有越厲害的法律。
如果得嘅就一早做咗啦,話打都講咗幾十年。

呢條肥佬最多多一年命

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Thunderbear 於 2020-11-21 06:03 AM 發表

如果得嘅就一早做咗啦,話打都講咗幾十年。
知唔知乜叫做百年的大變局。過去70年中國嘅國力根本就冇可能度海收回臺灣。最近幾年開始具備呢種能力。但係硬攻始終唔係上策。

回覆 引用 TOP

中國領導人嘅思路,諗唔會同臺灣直接硬碰,等美國後邊指揮。更加可能係將臺灣封鎖,美國一係放棄臺灣一係走出前臺。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]