• 瀏覽: 11,138
  • 回覆: 74
暴力特朗普
得不到分數
你夾埋馮貝澳日夜亂嚟做
臺灣佬疼惜你佢樂意操勞

引用:
原帖由 frankdom 於 2020-11-13 07:51 PM 發表
肥篷的言論只會更團結國人對收復台灣地區的意志,為台灣帶來更多不穩定 - -希望有生之年能見到中國的統一!
肥蓬目的只是挑起兩岸內戰讓美國介入佢Boss可以即時變身戰時總統不用下台。

引用:
原帖由 namowing 於 2020-11-14 02:21 AM 發表

其實你咁多口炮,買埋咁多垃圾,何不一野過宣佈台獨,到時咪知打唔打囉
呢樣野就世界公認架啦,只係得強國+台灣內班勾結外國(強國)份話唔係之嘛

引用:
原帖由 海灘深情的屋 於 2020-11-13 07:32 PM 發表
俾人踩到上心口,仲以為用口水戰可奪回台灣,果然係嘴炮中國
老尾或呆灣試吓過底線睇睇。

佢可以番歸啦

引用:
原帖由 老虎都要翻生 於 2020-11-14 01:51 PM 發表

老尾或呆灣試吓過底線睇睇。
吓……咁都未到底線?台灣有個國家領導人,有國家憲法,公民可選自己的總統,有立法司法制度,有獨立貨幣,有自己國防……究竟條底線係邊?底褲都冇埋囉wor

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-11-13 06:25 PM 發表
重唔出招 
你好驚咩?

引用:
原帖由 海灘深情的屋 於 2020-11-14 05:01 PM 發表

吓……咁都未到底線?台灣有個國家領導人,有國家憲法,公民可選自己的總統,有立法司法制度,有獨立貨幣,有自己國防……究竟條底線係邊?底褲都冇埋囉wor
發少啲夢啦。啱啱先至喺世衛門口喊苦喊,忽求人畀你入去咋。

原來西點教戰略戰術係教出搬弄是非的八婆。

獸之將死
胡吹亂吠

該理順了 

引用:
原帖由 海灘深情的屋 於 2020-11-13 07:32 PM 發表
俾人踩到上心口,仲以為用口水戰可奪回台灣,果然係嘴炮中國
正宗白痴仔

蓬佩狗呢個大嘴知唔知,仲未有美國時,台灣已在中國的版圖上存在著了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]