• 瀏覽: 8,590
  • 回覆: 150
+2
引用:
原帖由 larry64 於 2020-11-13 11:18 AM 發表

中國核彈數量只有美國幾個%,點鬥??
傻仔🤔🤔

吔屎啦,呢件白痴,想篡改歷史?

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-11-13 11:25 AM 發表
其實我係阿爺一早應該放棄台灣,晒錢係依個地方,佢又唔洗交稅比中國既,當地人生活節奏又慢,真係除左台積電冧唔到佢有d咩價值
不能.........放棄台灣會亡國............根本不可能的事..........誰都不敢.....!!
即使要核戰也要把台灣拿下.........即使全台灣人都死了........也要拿下台灣......這是全國意志....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-11-13 11:27 AM 發表

不能.........放棄台灣會亡國............根本不可能的事..........誰都不敢.....!!
即使要核戰也要把台灣拿下.........即使全台灣人都死了........也要拿下台灣......這是全國意志....!!
多餘,我唔會為左個咁既地方而核戰攞。。。

香港電台長期反中亂港
見到呢段新聞必定好高興
勢必作為頭條
全力報導 ...   

直接同大陸斷交同呆灣建交呀ma

最多返2個月任期(可以雞) 都唔敢晒冷???

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-11-13 11:25 AM 發表
其實我係阿爺一早應該放棄台灣,晒錢係依個地方,佢又唔洗交稅比中國既,當地人生活節奏又慢,真係除左台積電冧唔到佢有d咩價值
崽賣爺田心不疼🤔🤔

其實唔使理佢,佢話唔係就唔係呀?家陣邊個攞到證據出嚟證明係邊個架先??

引用:
還有世界出名的電騙發源地

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-11-13 11:29 AM 發表

多餘,我唔會為左個咁既地方而核戰攞。。。
你太少看黨的意志...........這也是台灣人忽視的一點........!!
即使要把地球反轉.........中國人都不會放下台灣........幾十年積壓的力量不能少看.....!!
逆向不是下台就只有死..........真會死全家的事..........!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-11-13 11:32 AM 發表

你太少看黨的意志...........這也是台灣人忽視的一點........!!
即使要把地球反轉.........中國人都不會放下台灣........幾十年積壓的力量不能少看.....!!
逆向不是下台就只有死..........真會死全家的事..........!!
咁希望中共咪中計 美國佬擺明挑撥

智障一樣的美國隊長

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-11-13 11:33 AM 發表
中國無法阻止美國政府發言.
好似論壇某些犯民咁無恥咩?出貼都要ban人唔准發言

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-11-13 11:36 AM 發表

咁希望中共咪中計 美國佬擺明挑撥
無關係..........只要他們出手.......北京就一定會出手.........同是否挑撥沒什麼關係....!!
北京絕對不會在這件事有任何退讓.........即使壓上經濟也會幹.......!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]