• 瀏覽: 3,415
  • 回覆: 68
+2
【Now新聞台】加拿大因應港區國安法實施,推出新措施,方便香港年輕人移居當地。

可惜有門檻要審批~言下之意只收人才精英,廢青免談...........
如果咩人都收又肯注銷香港身份證的~建議香港政府資助單程機票禮送出境

移民理想國度點都好過留係香港困獸鬥~只不過諗清楚點解50萬加拿大人唔住加拿大反而住香港

新聞來源連結:
https://news.now.com/home/local/player?newsId=412702&home=1

我真心支持,如果班廢青咁唔滿意中國,真係早走早著,好心分手,大家都瀟洒

政府幾時取消班友中國國籍

加狗邊有咁笨柒養你班垃圾曱甴,擺明鳩噏冇幾球係手,申請多數唔批啦!

正常會有門檻,你估好似香港咁簽個名就搞掂咩

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-11-13 09:40 AM 發表
我真心支持,如果班廢青咁唔滿意中國,真係早走早著,好心分手,大家都瀟洒
你真係太天真了,嗰啲黑暴廢青係走唔到嘅,你估加拿大真係咁蠢會收呢班無用但就識搞破壞嘅人咩。
加拿大只會收嗰啲有錢又有能力嘅年青人,所以廢青們就唔好表錯情。除非加拿大將參加過反修例暴亂嘅人,作為移居當地嘅其中一個資格啦,否則我就唔相信加拿大會收留呢班廢青囉。唔好話加拿大啦,相信全世界都唔會有國家想收留呢啲咁無用只識搞破壞嘅人囉。

支持教協培訓的香港巨嬰去加拿大

加拿大咁窮,梗係要新血啦。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-11-13 10:09 AM 發表

你真係太天真了,嗰啲黑暴廢青係走唔到嘅,你估加拿大真係咁蠢會收呢班無用但就識搞破壞嘅人咩。
加拿大只會收嗰啲有錢又有能力嘅年青人,所以廢青們就唔好表錯情。除非加拿大將參加過反修例暴亂嘅人,作為移居當地嘅其中一個資格啦,否則我就唔相信加拿大會收留呢班廢青囉。唔好話加拿大啦,相信全世界都唔會有國家想收留呢啲咁無用只識搞破壞嘅人囉。
姿態都要擺下的,講咗當做咗

雖然無錢,不過有精彩人生,咁收唔收呀?

可以合法食大麻, HI死班年青人!

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-11-13 10:09 AM 發表
支持教協培訓的香港巨嬰去加拿大
最怕好快又回流香港,97移民潮試過一次了.
不過回流返來就踏實好多~好多藍絲都有加拿大護照.....

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2020-11-13 09:52 AM 發表
加狗邊有咁笨柒養你班垃圾曱甴,擺明鳩噏冇幾球係手,申請多數唔批啦!
點都要證明能養到自己先喇

引用:
原帖由 大滾友 於 2020-11-13 09:40 AM 發表
最慘垃圾冇人肯收.

引用:
原帖由 carters 於 2020-11-13 10:25 AM 發表

姿態都要擺下的,講咗當做咗
唔係,佢係真心想收留港人嘅,不過就只係想收留啲精英及有錢嗰啲,而唔係呢班廢青啫。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]