• 瀏覽: 26,670
  • 回覆: 225
+11
自有犯民議猿👹出現就開始呃飯食啦💀

點解ICAC唔主動調查聞屎耳完的開支?仲有衣加果班區耳完都要查啦。

大陸報...

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-11-13 10:59 AM 發表

no,就算係唔支持政府既市民,例如我,都一定要支持消滅泛暴,泛暴害港,香港人都應出一分力反泛暴
正確,就算港人唔講政治愛國嘅話,都要顧下自己跟家人嘅安全,出來對亂港撐黑嘅議員說不

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-11-13 09:18 AM 發表
涉嫌
有證據就一早報左警啦
又玩老屈
黃屍先前好L英格, 你班契哥比人DQ, 契弟仲唔出來支援?  仲唔倒路? 冇美金買氣油彈?
以為人多大L晒, 2/3野比人KO.

全部漢奸圍威喂,夾埋搵錢唔止咁少

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-11-13 09:07 發表
攬炒派議員「鬧辭」召集人兼民主黨主席胡志偉,辭職後稱回到社區「貢獻」雲雲,言猶在耳,胡被踢爆在任議員期間涉嫌虛報開支呃公帑!《大公報》調查發現,胡志偉由2013年至2015年,向一間「閃耀製作」租賃速印機,「閃耀」董事是民主黨創黨元老李建賢及朱耀明兒子朱牧華,而「閃耀」幕後的唯一股東,是以慈善機構註冊的老人服務中心,有單據顯示,該老人服務中心每月為胡志偉的地區辦事處提供清潔服務。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202011/13/5fadcdede4b02f8530f5dedd1.jpg
斷水就現型

引用:
原帖由 ronnietsang 於 2020-11-13 10:34 AM 發表

左報抹黑是常色吧
這些是小兒科, 黃屍壞事做盡才是'常色'.

黑暴泛民經常講所做的野為核心價值,其實在他們眼裏所謂核心價值=不理民生死活,賣國賣港求榮,個人每月有十幾萬收,話之市民捱窮.

黃色「自肥」經濟圈?

好彩有傳媒監察議員啫! 原來奸到出汁!

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-11-13 09:07 AM 發表
攬炒派議員「鬧辭」召集人兼民主黨主席胡志偉,辭職後稱回到社區「貢獻」雲雲,言猶在耳,胡被踢爆在任議員期間涉嫌虛報開支呃公帑!《大公報》調查發現,胡志偉由2013年至2015年,向一間「閃耀製作」租賃速印機,「閃耀」董事是民主黨創黨元老李建賢及朱耀明兒子朱牧華,而「閃耀」幕後的唯一股東,是以慈善機構註冊的老人服務中心,有單據顯示,該老人服務中心每月為胡志偉的地區辦事處提供清潔服務。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202011/13/5fadcdede4b02f8530f5dedd1.jpg
真係畜牲都不如,在位其間只追求偽民主作為生財工具,對社會民生毫無建樹,拉佢班友出去斬吧!

引用:
原帖由 on20000 於 2020-11-13 10:48 AM 發表
最有糧支, 欺騙二百幻人既高手
又講錢,自有造反以離,只有曱甴始祖鄧公造反系冇收外國錢,一般都收錢,如果鄧公有用過外國錢,一早比人叫曱甴始祖加漢奸(根據5×講,收錢做反系漢奸)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]