• 瀏覽: 1,097
  • 回覆: 7
Cancer橫掂最後都係死 點解要俾天文數字落去救佢地 一命害全家 肥媽個老公用左600萬最後都係死 正常人更加冇可能有甘大筆錢 白白浪費之餘以後成家生活都成問題 你話我衰都甘話

引用:
原帖由 tricortricor 於 2020-11-13 12:32 AM 發表
Cancer橫掂最後都係死 點解要俾天文數字落去救佢地 一命害全家 肥媽個老公用左600萬最後都係死 正常人更加冇可能有甘大筆錢 白白浪費之餘以後成家生活都成問題 你話我衰都甘話
樓主過幾年生cancer就唔好怪老婆仔女叫你早死早著唔好醫。

要看病人的意願
醫生只會俾虛假希望你

今時今日真係唔好盡信醫生所講。

引用:
原帖由 tricortricor 於 2020-11-13 12:32 AM 發表
我外母生cancer,最後醫好

引用:
最後橫掂都係死,點解你而家唔去死?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-11-13 11:57 AM 發表

我外母生cancer,最後醫好
要好既 唔醫都會好 就算醫好都會復發

有個親戚癌症, 加按自己層樓比醫療費. 多年半命, 但日日痛到叫救命.

對仔女要用返15年, 先供返完加按果份.

當然層樓系佢地老豆買, 佢有權作主.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]