• 瀏覽: 2,046
  • 回覆: 24
如果第日仔女變左黃絲,父母要負刑責。

假藍黃狗日日廢噏都冇用, 泛民已輸到渣都冇。

犯民已輸到底褲都冇埋.....只剩下廢噏.

如果仔女唔想效忠咪叫佢移民囉,你生活得喺香港就要守香港法律。

引用:
原帖由 Demetrius 於 2020-11-12 11:21 PM 發表
如果仔女唔想效忠咪叫佢移民囉,你生活得喺香港就要守香港法律。
錯。要學習內地同胞即使移民外國仍效忠中國。有內地同胞移民澳洲在當地參選議員時,係公開叫中國要對付澳洲,這才是真正中國人。

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-11-12 10:40 PM 發表
假藍黃狗日日廢噏都冇用, 泛民已輸到渣都冇。
我成日在外國媒體留言宣揚中共制度優越性。

引用:
原帖由 後生族 於 2020-11-12 11:17 PM 發表
犯民已輸到底褲都冇埋.....只剩下廢噏.
我從冇支持過佢地,只會祈求他們最好全部死哂。

西方文化中有強大的作惡和侵略思維。
他們把弱肉強食放在第一位,從來沒有俠客正義的精神。
黃絲崇尚西方文化,所以你明白了嗎?

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-11-12 10:34 PM 發表
如果第日仔女變左黃絲,父母要負刑責。
唔駛,凡係黃狗閹9咗佢味得囉

有D人又冇錢移民...又冇能力移民
留係香討廢UP下已經係最大既慰藉
開POST出黎比人笑下都算係一種功德黎既

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-14 02:48 AM 發表
西方文化中有強大的作惡和侵略思維。
他們把弱肉強食放在第一位,從來沒有俠客正義的精神。
黃絲崇尚西方文化,所以你明白了嗎?
所以我一向討厭西方文化,尤其我曾在一個劣質西方國家生活過。我十分欣賞移居左去西方國家的內地同胞去到當地冇俾西方文化洗腦,反而時刻堅守中共價值觀。

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2020-11-14 03:22 AM 發表

唔駛,凡係黃狗閹9咗佢味得囉
師兄,佢呢啲係輸咗人嘅悔氣說話,可以不理。

引用:
原帖由 ho618 於 2020-11-14 09:12 AM 發表
有D人又冇錢移民...又冇能力移民
留係香討廢UP下已經係最大既慰藉
開POST出黎比人笑下都算係一種功德黎既
乜佢地唔係有BNO咩?

引用:
原帖由 kit05hk 於 14-11-2020 10:50 發表

所以我一向討厭西方文化,尤其我曾在一個劣質西方國家生活過。我十分欣賞移居左去西方國家的內地同胞去到當地冇俾西方文化洗腦,反而時刻堅守中共價值觀。
中共價值觀 = 做番自我 = 中國人

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-14 02:34 PM 發表

中共價值觀 = 做番自我 = 中國人
當然,唔通做假洋鬼子好咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]