• 瀏覽: 2,007
  • 回覆: 33
恭喜四個乞兒冇左份工.

支持中央關門打狗.

第三次被屈違反聯合聲明,好慘

有違反咩?我睇唔到wo

烏合之眾唔好以為香港係你哋先得㗎

乜聲明講中國吾可以加入條件咩可以加的話,咁加左人地吾遵守就吾可按條法去處理

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-12 10:29 PM 發表
香港4名民主派立法會議員被取消議席後,美國政府指中國「公然違反」對香港自治的承諾,將會採取進一步制裁。 美國國家安全顧問奧布萊恩(Robert O’Brien)在聲明中指:「北京取消泛民立法會議員資格的行動,無容置疑是中共公然違反在中英聯合聲明中對國際的承諾,以及對港人的承諾。」

聲明又指:「一國兩制現在僅僅是中共在香港擴大一黨專政的遮醜布,美國會繼續在《香港人權與民主法案》 ...
英國個濕鳩外相只係睇表面嘢就瓜瓜叫
收皮啦

英國封城一樣冇人權冇自由 又扮睇唔到

你叫英國幾個MP每年向北京匯報英國嘅內政,繼而經議會向執政黨抗爭兼乜L都反對,調得返轉頭的話應該可以考慮推翻呢個決定!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-12 10:29 PM 發表
香港4名民主派立法會議員被取消議席後,美國政府指中國「公然違反」對香港自治的承諾,將會採取進一步制裁。 美國國家安全顧問奧布萊恩(Robert O’Brien)在聲明中指:「北京取消泛民立法會議員資格的行動,無容置疑是中共公然違反在中英聯合聲明中對國際的承諾,以及對港人的承諾。」

聲明又指:「一國兩制現在僅僅是中共在香港擴大一黨專政的遮醜布,美國會繼續在《香港人權與民主法案》 ...
可以去告北京政府

最鐘意睇呢班垃圾憤怒又奈中國唔何既冤屈樣

中英聯合聲明主要內容:
1. 一國兩制,內地行社會主義,香港行資本主義.
2. 香港高度自治, 唔係完全自治

請問大陰蒂國,中國犯咗邊條罪?

引用:

聲明又指:「一國兩制現在僅僅是中共在香港擴大一黨專政的遮醜布,美國會繼續在《香港人權與民主法案》、《香港自治法案 ...
英國話制裁中國,相信係禁制有關官員入境~

引用:
原帖由 加燦 於 2020-11-13 01:23 AM 發表
中英聯合聲明主要內容:
1. 一國兩制,內地行社會主義,香港行資本主義.
2. 香港高度自治, 唔係完全自治

請問大陰蒂國,中國犯咗邊條罪?
雙方有好多檯底默契,你我唔知咋!

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]