• 瀏覽: 1,940
  • 回覆: 16
已婚小學男教師玩網上遊戲結識8歲女童後,涉以遊戲武器為餌,誘女童發送不雅照給他。他被控一項促致未滿16歲的人製作色情物品罪,今(12日)被解往沙田法院應訊,暫時毋須答辯。控方透露在被告的手機和電腦內搜獲約20段相類片段,涉及另外6名女童,申請押後案件至11月9日再訊,以待繼續調查。裁判官批准申請,期間被告須還押。
控罪指37歲的被告邱智豪於今年8月,在香港促致未滿16歲的X製作色情物品,即4張照片。
辯方申請保釋時透露,被告已婚,其妻子也是教師。被告於上周五(9日)被拘捕
...

被告邱智豪今日被押解到沙田法院應訊。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201012/mobile/bkn-20201012140453665-1012_00822_001.html

又有件壞腦變態淫師落鑊,
連女童都搞拋下先啦...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-12 07:29 PM 發表
已婚小學男教師玩網上遊戲結識8歲女童後,涉以遊戲武器為餌,誘女童發送不雅照給他。他被控一項促致未滿16歲的人製作色情物品罪,今(12日)被解往沙田法院應訊,暫時毋須答辯。控方透露在被告的手機和電腦內搜獲約20段相類片段,涉及另外6名女童,申請押後案件至11月9日再訊,以待繼續調查。裁判官批准申請,期間被告須還押。
控罪指37歲的被告邱智豪於今年8月,在香港促致未滿16歲的X製作色情物品,即4張照 ...
曱甴老師,今日殺多件

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-12 08:01 PM 發表

曱甴老師,今日殺多件
冇陰公,D小學生被洗腦
少件黃師甘少

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-11-12 08:24 PM 發表

冇陰公,D小學生被洗腦
少件黃師甘少
黃教師橫行香港 仲有啲 淫賤 黃教師

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-12 09:23 PM 發表

黃教師橫行香港 仲有啲 淫賤 黃教師
淫賤教師 利用學生對佢嘅信任 做出 禽獸行為

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-12 10:13 PM 發表

淫賤教師 利用學生對佢嘅信任 做出 禽獸行為
又係要殺無赦!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-12 10:52 PM 發表

又係要殺無赦!
用重 刑罰

一定唔準備保釋

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-12 11:44 PM 發表
一定唔準備保釋
. 幾歲女仔你都搞 梗係唔畀保釋啦

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-11-13 11:59 AM 發表

. 幾歲女仔你都搞 梗係唔畀保釋啦
教協洗腦之下 好多教師變咗曱甴 毫無道德可以

呢種黃教師 等於香港生咗毒瘤

毒瘤 一定要切除佢

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-11-13 05:58 PM 發表
毒瘤 一定要切除佢
又黃又壞腦又淫又變態....
現今有部分人之患確令人心寒及唏噓丨

引用:
原帖由 moyy 於 2020-11-13 07:18 PM 發表

又黃又壞腦又淫又變態....
現今有部分人之患確令人心寒及唏噓丨
逢係個 腦袋 黃色的人 睇下泛民狗就知 非禮強姦玩女人 乜都齊

引用:
原帖由 WongManTat 於 2020-11-13 09:57 PM 發表

逢係個 腦袋 黃色的人 睇下泛民狗就知 非禮強姦玩女人 乜都齊
黃絲 真係夾住 黃色淫賤

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]