• 瀏覽: 2,544
  • 回覆: 18
既然一個妙齡少女,可以剛強壯膽公開公然,指正黑警差館內獸行,

為何放低支咪,就算?唔去報警?已經引起廣泛關注、討論;唔差在去報警吧!

說穿了,同連串2019年所謂凶案一樣。見光死!

E R I K
S O O
DESIGN
不可以讓造謠誹謗者輕輕鬆鬆就逍遙法外。
造謠一張嘴,闢謠跑斷腿,造謠幾乎零成本,但危害極大,
必須嚴懲以儆效尤。

唔係有人埋左單,話有左嫁左咩?

引用:
原帖由 Eric_So_2730333 於 2020-11-12 08:39 AM 發表
既然一個妙齡少女,可以剛強壯膽公開公然,指正黑警差館內獸行,

為何放低支咪,就算?唔去報警?已經引起廣泛關注、討論;唔差在去報警吧!

冇面見人

吳傲雪

引用:
原帖由 big3624 於 2020-11-12 09:39 AM 發表
吳傲雪
無中生有最仆X!😠

引用:
原帖由 robin09 於 2020-11-12 09:14 發表
不可以讓造謠誹謗者輕輕鬆鬆就逍遙法外。
造謠一張嘴,闢謠跑斷腿,造謠幾乎零成本,但危害極大,
必須嚴懲以儆效尤。
十分認同。一于追究到底,還警察清白。

引用:
原帖由 Eric_So_2730333 於 2020-11-12 08:39 發表

肥老黎收埋着自己玩

爆眼女都唔見左啦

唔止, 咪漏左獨眼女..

無事實跟據既廢噏係站吾住腳既,勉強一個一個大話冚落去只會越説越錯,警察一查咩都穿晒啊!記得釘書健案例?黃L就係咁,一人活在井下,編導演全包,愚不可及,不由你不信。

引用:
原帖由 Eric_So_2730333 於 2020-11-12 08:39 AM 發表

我信牠真有比人輪大米

不過係手足

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]