• 瀏覽: 3,676
  • 回覆: 69
+5
DQ呢班垃圾,簡直英明神武,拯救香港於水深火熱之中!

愛滋病邊度嚟?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-12 08:17 AM 發表

而家辭職都唔比?
佢哋衰on 9,講大咗,我相信嗰十五件議員都好後悔

講黎講去都係果幾句,英國快啲收留哂啲曱甴啦!

呢班垃圾淨係識拉布點人數,影響民生,咁多年以黎一事無成,炒佢地係好應該

還我BC再說啦英國老。

就DQ了,吹咩

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-11 10:25 PM 發表

法新社/Twitter
-------------------------
英國你可以取消林鄭一家四口戶籍㗎嘛!

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/international/20201111/EP66FA7IANGQVEKVBJ7V6KSBTA/?utm_campaign=hkad_social_hk.nextmedia&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post
勾結外國勢力,你唔係支持呀!

即時啟用臨時委任制,委任官守同非官守議員,即係回歸前英制🤭

勾結外部勢力,問責下野合情合理,彭生無講錯👍👍

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-11-11 10:25 PM 發表
11809783 香港4名民主派立法會議員在人大常委會定出新的DQ框架後,被取消立法會議員資格,引來國際關注。外國多個主流傳媒包括英國廣播公司(BBC)、美國《紐約時報》、美國有線新聞網絡(CNN)等都有在新聞網站顯眼位置報道。而位於美國的港人游說組織香港民主委員會(HKDC)發聲明指,中共及香港行政長官的行徑等同「判香港的政治制度死刑」。

https://hk.appledaily.com/resizer/6LAIdL8HRd9_e_ZLhMJQP5dHaCk=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/62YGDYY2O5HA5OQ2MO5E2URHQM.jpg ...
咩叫垂死掙扎?
見到你仲响處放毒果嘅垃圾作文就知.
你加油啊, lunch哥都唔知去咗邊,
預祝你一路好走先!

香港只係高度自治,唔係百分百自治,
基本法講明,最後決定權係中央,
香港根本亦冇三權分立,
唔好再誤導港民

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-11-11 10:27 PM 發表
外國越嘈,阿爺就更大力打呢班狗

關門打狗,大快人心

引用:
原帖由 小米大猴 於 2020-11-12 06:41 AM 發表

關特赦乜事?
成單黑暴都唔關佢地事 一向都係收老美狗糧出嚟吠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]